Încep lucrările la DN1C în comuna Apahida pentru fluidizarea traficului rutier

| Scris de apahida.ro | 2020-07-25 | ADMINISTRATIV | |

Mai multe utilaje ale  CNAIR au fost campate în Apahida unde vor fi efectuate în următoarea perioadă o serie de lucrări menite să fluidizeze traficul auto. 

Au început lucrările prin amenajarea a două benzi de circulație în sensul giratoriu de sub pasajul Dezmir, un punct sensibil a traficului rutier zonal, unde se crează ambuteiaje la orele de vârf, care se extind ulterior pe câțiva kilometrii mai ales în zilele de luni și vineri. 

O altă parte a drumului național în care s-a intervenit și stadiul lucrării este avansat se află în Sânnicoara, la trecerea la nivel cu calea ferată corespunzătoare străzii Triaj, unde se va construi o bandă de refugiu. 

Lucrări se vor efectua și la intrarea în parcul Nervia din Apahida, unde se va facilita virajul la stângă a șoferilor care circulă dinspre Cluj-Napoca spre Apahida, prin crearea unei benzi de refugiu. 

Sunt lucrări mici, dar importante, care pot contribui la fluidizarea traficului în comuna noastră. Mare parte a lucrărilor a fost deja finalizată, urmând ca în câteva zile să se încheie toată lucrarea și să se trecă la efectuarea marcajului rutier. - a declarat  viceprimarul comunei Tudor Oros. 

 

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: