Apahida are un nou parc de joacă pentru copii

| Scris de apahida.ro | 2019-10-31 | ADMINISTRATIV | |

Comuna Apahida se poate mândri un procent important de copii, un aspect pozitiv cu care nu toate unitățile administrativ teritoriale se pot mândri, mai ales dacă ne raportăm la cele din mediul rural. Totuși numărul mare de copii le crează probleme autorităților locale puse în situația de a proiecta și executa în cel mai scurt timp noi creșe și noi grădinițe, dar și de locuri de joacă pentru cei mici. 

Creșa din Apahida nu face față numeroaselor solicitări venite din partea părinților, iar inaugurarea noii grădinițe este așteptată cu mare interes pentru a reuni toate clasele de copii, adăpostite în mai multe locații avute la dispoziție de Primăria din Apahida. 

În ce privește înființarea de noi locuri de joacă, Primăria anunță finalizarea lucrărilor la parcul de pe strada Morii, care ar trebui să fie terminat în aproximativ o săptămână. 

oferta-omnia

Câteva  fotografii cu stadiul avansat al lucrărilor au fost postate pe pagina de Facebook a Primăriei Apahida. 

În aproximativ două săptămâni vom finaliza parcul de joacă de pe strada Morii și copiii vor avea la dispoziție o pistă de role, un miniteren de baschet și numeroase obiecte de joacă, topogane, hinte, etc. În paralel se la lucra și la amenajarea locurilor de joacă de pe strada Traian Dârjan din Căbăuș. - a declarat săptămâna trecut pentru Jurnalul de Apahida primarul comunei Apahida Grigore Fati

Foto:Facebook/Primaria Apahida

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: