Încep lucrările în Sânnicoara la canalizarea pluvială și la construcția de trotuare

| Scris de apahida.ro | 2018-04-11 | ADMINISTRATIV | |

Astăzi începând cu ora 10 o delegație de specialitate a Primăriei Apahida condusă de primarul Grigore Fati s-a deplasat în teren, la Sannicoara în vederea predării amplasamentului pentru începerea a două lucrări care se vor efectua simultan și anume realizarea construcției canalizării pluviale subterane și a trotuarelor, pe mai multe străzi din Sânnicoara. 

La fața locului au fost prezenți în vederea preluarii lucrării reprezentanți ai celor două firme care au câștigat respectivele licitații, dar după cum era firesc și delegați ai societăților care operează diverse servicii de furnizare: gaz, curent, apă, etc, pentru identificarea pozițiilor și semnarea procesului verbal. 

Ca și în cazul altor proiecte locale și regionale birocrația privind achizițiile publice a pus bețe-n roate, astfel că lucrarea a fost întârziată. Deși proiectele sunt gata de mai bine de  un an de zile, nu s-au găsit firme interesate de executarea acestora, licitațiile organizate nefiind adjudecate o bună perioadă de timp.

Lucrarile efective vor incepe pe strada 1 Mai saptamana viitoare, urmand a continua pe I.L. Caragiale si pe strada Noua. 

La finalul lucrarilor apa pluviala preluata in reteaua subterna va ajunge in raul Somes, iar strazile ar trebui sa fie mai aerisite, intrucat circulatia pietonala sa va putea face pe trotuarele prevazute in proiect. 

 

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: