Apahida va avea un teren de fotbal modern cu sistem de irigare subteran

| Scris de apahida.ro | 2019-10-17 | ADMINISTRATIV | |

Baza sportivă ”Vasile Moga” este de aproximativ un an de zile închisă, întrucât a intrat într-un amplu proces de modernizare. Mai întâi, așa după cum probabil știți, Primăria comunei Apahida a amenajat o pistă de alergare în jurul terenului de fotbal, iar mai apoi au început lucrările de nivelare a terenului. Ulterior, conducerea Primăriei a hotărât să profite de ocazie pentru a dota terenul de fotbal cu un sistem de irigare subteran, lucru care ar facilita existența unui gazon de calitate care ar fi și ușor de întreținut. 

Săptămâna trecută, firma care efectuează lucrările a finalizat lucrarea, iar terenul urmează a fi însămânțat. Cel mai probabil din următorul sezon echipa locală de fotbal Sporting Apahida, ar putea folosi din nou Arena din localitate pentru desfășurarea meciurilor de pe teren propriu. Momentan, echipa condusă de Carol Vlad își dispută meciurile de acasă la Baza sportivă ”Ardealul” din Someșeni.

Primăria Apahida ar în plan să amenajeze o bază sportivă și în Sânnicoara, iar acolo terenul de fotbal va fi cu gazon sintetic, conform declarațiilor edilului Grigore Fati. Lucrările ar putea începe anul viitor.

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: