În tot răul este și un bine!

| Scris de www.apahida.ro | 2015-03-23 | EDITORIAL | |

Începând cu luna martie, Jurnalul de Apahida și-a schimbat formatul. Am fost nevoiți să renunțăm la formatul de revistă A5 și să trecem la un format și un tiraj mai mare dar cu o calitate a hârtiei mai scăzută.

După cum ați citit din paginile Jurnalului parteneriatul cu Consiliul loacal Apahida a fost ”sabotat” de către primărie, așadar am hotărât să ducem mai departe acest proiect chiar dacă asta a însemnat să scădem din calitatea printului și al hârtiei. 

Tot răul spre bine

Numărul 14 al Jurnalului de Apahida a fost tipărit pentru prima dată în 2500 de exemplare și a rămas GRATUIT. Datorită formatului nou(A4) ați putut citi mai multe știri și mai mult informații utile pentru dumneavoastră. 

Ne bucurăm că am primit multe aprecieri referitoare la conținutul ”altfel” al Jurnalului de Apahida, vă promitem în continuare o abordare obiectivă a lucrurilor pozitive și negative desfășurate în comuna noastră.

De asemenea pentru că este important de știut care sunt proiectele dezbătute în ședințele de Consiliu local vom publica GRATUIT articole cu evoluția acestor ședințe. 

Jurnalul de Apahida este o publicație liberă!

 

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: