Thank you, DELIA! For your last ever performance at ZCA

| Scris de Sorin B | 2019-08-18 | EDITORIAL | |

În fiecare an când se anunță artiștii care vor cânta la Zilele comunei Apahida, cea mai așteptată sărbătoare pentru comunitatea noastră care adăpostește circa 15.000 de suflete se crează o emulație în rândul adolescenților și copiilor care devin nerăbdători să-i întâlnească pe artiștii lor favoriți. Rând pe rând au poposit la Apahida Connect-R, Smiley, Andra, Antonia și mulți alții, indiferent de numele care a ținut capul de afiș al evenimetului, de fiecare dată sute de apahideni s-au bucurat să-și facă fotografii cu vedetele ajunse la Apahida și să păstreze amintiri de neuitat de la ZCA.

Prestația Deliei din spatele scenei arată cât de urâtă poate să fie fața nevăzută a unor vedete din România, care ajunse pe culmile celebrități ne privesc cu superioritate pe noi oamenii de rând, cei care ne îndrăgostim, de multe ori fără să vrem, de melodiile lor unele de-a dreptul stupide.  Dar haideți să facem un scurt rezumat al participării Deliei la Zilele comunei Apahida 2019. 

Organizatorii au dorit să le ofere apahidenilor din nou una dintre cele mai mari voci din industria muzicală autohtonă, și da, Delia este cu siguranță în topul celor mai buni. Bugetul pentru acest eveniment s-a concentrat pentru realizarea acestui contract, restul artiștilor care au evoluat sâmbătă nu se bucură nici de-a 100 parte din notorietarea blondei. De altfel majoritatea celor prezenți au venit la eveniment să o vadă pe Delia. 

Artista urma să intre pe scenă la ora 9 dar a făcut cu o întârziere de peste o jumătate de oră. Sosită cu întârziere solista a așteptat alături de stafful său în sala de sport unde se mai aflau și oficialitățile locale. In cele aproximativ 30 de minute în care a așteptat să intre pe scenă blonda de la X- Factor a preferat să stea alături de stafful, său să fumeze din țigara electronică și să-și folosească telefonul mobil, afișând un aer de superioritate pe care nu-l mai văzusem la nici unul din marii artiști care au cântat pe la noi. 

Delia a urcat pe scenă, a cântat fără să impresioneze cu nimic, decât prin costumația excentrică de papagal și a plecat. Nu a interacționat cu publicul, nu a revenit pe scenă cum o fac marii artiști pentru o ultimă piesă și cel mai dureros a refuzat cateva zeci de copii adunați în sala de sport pentru a-și face poză cu artista, preferând să plece ”cu sacul” de bani și să-i lase cu buza umflată atât pe cei mici cât și pe organizatori. 

Suntem hateri și suntem de la țară, ce contează 15.000 de oameni pentru unul dintre artistii din top 10 al industriei muzica românești, așa este nu contăm, însă un lucru e clar nu mi-aș dori să o mai văd vreodată pe AKA Delia la Apahida. 

Apahida a rămas cu un gust amar și poate odată cu această ediție organizatorii ar trebui să regândească strategia adoptată în ultimii ani, prin care, întreagul eveniment se concentrează în jurul unei singure vedete, restul artiștilor fiind mult mai puțin cunoscuți, ca să fim diplomați. 

 

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: