APAHIDA Live în direct pe www.apahida.ro joi de la ora 20

| Scris de www.apahida.ro | 2015-06-23 | EVENIMENT | |

Apahida.ro vine cu o nouă producție pentru locuitorii comunei Apahida, prima emisiune în direct, online, în care vom dezbate lucrurile bune și cele mai puțin bune care se desfășoară, sau ar trebui să se desfășoare în comuna noastră.

Pe parcursul celor 40-60 de minute de emisie vom dezbate împreună invitatul special cele mai noi evenimente desfășurate în comuna Apahida, subiectele fierbinți apărute în presa locală și neajunsurile comunității.

Joi 25 iunie vom realiza prima emisiune(pilot) în care vom testa interesul locuitorilor pentru astfel de emisiuni. Vom încerca să aducem în platou un invitat important pentru comunitate, care va fi anunțat în ziua de joi. De altfel în fiecare ediție vom avea un invitat, fie că este vorba de primar, viceprimar, consilieri locali sau alte persoane care considerăm că pot furniza răspunsuri la întrebările ascultătorilor.

Stai pe frecvență primești informații și PREMII!

Ascultătorii fideli vor fi premiați cu premii oferite de către partenerii noștri. Mai multe detalii în curând pe www.apahida.ro

În cadrul emisiunii ascultătorii pot adresa întrebări invitaților în limita spațiului alocat, prim mesaje pe facebook la id-ul nostru Apahida Ro. Încercăm să adresăm cât mai multe întrebări venite de la ascultători! Vom adresa întrebări venite din partea persoanelor reale! Nu vom adresa întrebări venite cu id-uri false sau de la anonimi.

Emisiunea va fi moderată de Sorin Bodocean și Carol Vlad!
 

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: