VIDEO: Apahida are un nou campion la tenis!

| Scris de apahida.ro | 2020-08-17 | EVENIMENT | |

În acest sfârșit de săptămână la terenul de tenis al Bazei sportive ”Vasile Moga” din Apahida s-a desfășurat cea de-a treia ediție a turneului local ”Apahida Open”, eveniment organizat de Asociația Tinerilor din Apahida și Primăria comunei Apahida cu sprijinul Rombiz Stihl Apahida și Arcoterm Instalații Gaz, un eveniment promovat de apahida.ro. 

Din cauza pandemiei prin care trecem, numărul participanților a fost mai mic decât în anii precedenți, cu toate acestea pe tabloul de start al competiției s-au aliniat 16 concurenți. 

Rezultatele din primul tur au fost:

Fărcaș Ionel - Bodocean Sorin  6 - 1

Florian Gabriel - Mișca Laurențiu 6 - 0

Mureșan Alex - Blidar Cristian   2 - 6

Bogdan Sucigan - Alin Coc        6 - 0

Teodor Sucigan - Ban Călin     5 - 7

Cornel Frătean - Daniel Fodor   6 - 1

Carol Vlad - Bogdan Mureșan   1 - 6 

Petru Roman - Tiberiu Vlaic       7 - 5

În primul tur favoriții s-au impus, cu o singură excepție, Ban Călin care a reușit să îl elimine pe seniorul Sucigan după un meci plin de suspans și de răsturnări pe tabela de marcaj. 

Sâmbătă turneul a fost întrerupt din cauza vremii nefavorabile, iar meciurile s-au reluat duminică dimineața începând cu ora 8:30. 

În sferturile competiţiei s-au înregistrat următoarele rezultate:

Fărcaș Ionel - Florian Gabriel       1 - 6 

Blidar Cristian - Sucigan Bogdan  3 - 6

Ban Călin - Frătean Cornel            6 - 1

Roman Petru - Mureșan Bogdan   1 - 6

În semifinale am avut parte de o reeditare a finalei de anul trecut dintre Sucigan Bogdan și Florian Gabriel, de această dată un meci disputat într-un singur set. Florian Gabriel a reușit să se impună cu scorul de 6-3 și a ajuns din nou în finală Apahida Open. 

În cealaltă semifinală ”surpriza” turneului Ban Călin a fost învins cu mult efort de către Mureșan Bogdan scor final 6-4. 

Finală mică disputată după sistemul clasic 2 din 3 seturi a fost adjudecată de campionul de anul trecut Sucigan Bogdan care a prins podiumul și în acest an terminând turneul pe locul al treilea. 

În finală mare, Florian Gabriel a reușit să se impună în meciul cu Mureșan Bogdan cu scorul de 6-2 ,6-3 și să câștige cea de-a treia ediție a turneului Apahida Open. 

Primarul comunei Apahida, Fati Grigore le-a acordat premianților diplomele și cupele pregătite de organizatorii competiției, într-o festivitate de premiere atipică din cauza restricțiilor privind distanțarea socială pe timpul stării de alertă.

Le mulțumim pe această cale celor care au contribuit la realizarea acestui eveniment Asociația Tinerilor din Apahida, Primăria comunei Apahida, Rombiz Stihl Apahida și Arcoterm Instalații Gaz. 

In continuare vă invităm să urmăriți înregistrarea video a finalei.

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: