Vino să pedalăm împreună! ”Apahida pe 2 roți” revine cu a patra ediție, duminică 29 septembrie!

| Scris de Sorin B | 2019-09-19 | EVENIMENT | |

Evenimentul organizat anual de apahida.ro și Primăria comunei Apahida prin care se încurajează mersul pe bicicletă se va desfășura duminică, 29 septembrie 2019, începând cu ora 9:30. Locul de pornire/sosire al evenimentului este platoul Sălii se Sport din Apahida. 

Sunt invitați să ia parte la acest „ciclocros” toți cei care știu să mearagă pe bicicletă, indiferent de vârstă. În cele patru ediții ne-am bucurat să avem printre noi, copii de doar câțiva ani, dar și persoane trecute de 70 de ani. A fost o reală plăcere să vedem familii întregi, părinți însoțiți de copii pedalând cei 16 km pe care îi are traseul stabilit. Întrucât viteza de rulare este una acceptabilă, pot participa inclusiv copii sub vârsta de 10 ani, cu condiția să fie însoțiți de minim unul dintre părinții. Vezi mai multe fotografii de la ediția precedentă!

Primii 90 de înscriși vor primii din partea organizatorilor câte un tricou personalizat (roșii, galbene și albastre), prin urmare te invităm să te înscrii din timp la a patra ediție a ciclocrosului ”Apahida pe 2 roți”!

Sponsori ai evenimentului SBD Dental, Rombiz magazin SHTIL Apahida, Armira Telecom. Eveniment promovat de apahida.ro.

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: