Vino să pedalăm împreună! Înscrie-te acum!

| Scris de www.apahida.ro | 2014-09-19 | EVENIMENT | |

Mersul pe bicicleta înseamnă sănătate! Pornind de la acest adevăr am pus bazele primului ciclocros organizat în comună Apahida. Evenimentul îşi propune să îi stimuleze pe copiii şi pe tinerii comunei să pună mai mult accent pe sport. Bicicleta este nu doar cel mai ieftin mijloc de transport ci este şi unul dintre cele mai sănătoase.

Vino alături de noi sâmbăta 27 Septembrie începând cu ora 12 să facem turul comunei Apahida pe bicicletă.

Startul se va da din curtea Liceului tehnologic Stefan Pascu din Apahida şi vom parcurge următorul traseu: Curtea Şcolii - Republicii - Parcului - Decebal - Crişan - Avram Iancu - Tudor Vladimirescu - Vlad Ţepeş Libertăţii - Zona Avicola - Libertăţii - Eroii Pascu - Libertăţii - Pietroasa - Libertăţii - Sannicoara - 1 Mai - Şcolii - Clujului - Planoarelor - Triajului - Clujului - Apahida - Libertăţii Republicii - Curtea Şcolii.

Traseul are aproximativ 17 km şi este uşor de parcurs şi pentru copii, 80% din traseu este pe drum asfaltat şi 20% drum pietruit.

Dacă ai o bicicletă în stare de funcționare indiferent de model te poți înscrie la acest eveniment.  Deși nu este o cerință obligatorie, toți cei care posedă o cască de protecție sunt îndemnați să o folosească pe perioada desfăşurării acestui ciclocros.  Toți participați vor primii diplome de participare.

Sunt invitați să participe la acest eveniment toți locuitorii comunei Apahida tineri și vârstnici, femei și bărbați. De asemenea vă puteți invita prietenii din alte localități să pedaleze alături de voi la prima ediție a ciclocrosului ”Apahida pe două roți”.

Întrucât nu este o competiție vom rula la o viteză accesibilă pentru toți participanții, indiferent de vârstă.

Copii sunt 10 ani se pot înscrie la acest concurs numai însoţiţi de către unul dintre părinţi, care va fi direct responsabil de siguranţă celui mic.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Primăriei comunei Apahida. E promovat de Jurnalul de Apahida şi apahida.ro. A fost iniţiat de către Horia Bagaseanu, Nicolae Felecan şi Sorin Bodocean. Primul ciclocros organizat în comună Apahida este sponsorizat de SBDental Dr. Simona Bene, Remedium Farm.

Completează formularul de mai jos și afli de pe acum care este numărul pe care îl vei purta cu ocazia acestui eveniment.

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: