APAHIDA OPEN: El este campionul comunei la tenis de câmp

| Scris de www.apahida.ro | 2017-05-15 | EVENIMENT | |

În acest weekend s-a desfășurat  prima ediție a turneului ”Apahida Open -  tenis de câmp”, o competiție organizată de Primăria comunei Apahida în parteneieriat cu apahida.ro. Iubitorii tenisului de câmp din Apahida s-au reunit pentru a se duela într-un turneu special creat pentru ei. Meciurile s-au desfășurat pe terenul de tenis amenajat de Primăria Apahida la baza sportivă ”Vasile Moga”. Pe tabloul principal au fost înscriși 20 de concurenți. Vremea capricioasă de sâmbătă nu a reușit să le răpească pofta de joc concurenților. Iată care au fost rezultatele obținute în primul tur:

 1. Cserei Stefan - Sucigan Teodor 0-6
 2. Frătean Liviu - Kiraly Sergiu 6-0
 3. Florian Vlad - Bodocean Sorin 0-6
 4. Jucan Ionut - Vlad Carol 4-6
 5. Alin Coc - Florin Macovei 6-0
 6. Frătean Răzvan - Mihai Chindriș 6-0 
 7. Fodor Dan - Blidar Cristian 1-6
 8. Mureșan Alex - Fărcaț Ionel 1-6
 9. Ghimeș Doru - Tiberiu Vlaic 6-3

Din nefericire din cauza vremii nefavorabile o parte din meciurile care trebuiau să se desfășoare sâmbătă după masă au fost reprogramate pe duminică dimineață, lucru care i-a făcut să absenteze pe o serie de jucători calificați în sferturile de finală. Nu s-au prezentat la meciurile din sferturi Frătean Liviu, Coc Alin și Frătean Răzvan. Locul seniorului Sucigan Teodor a fost luat de mai tânărul Vlad Sucigan. 

În sferturi s-au desfășurat următoarele meciuri:

 1. Sucigan Teodor - Frătean Liviu 6-0 -neprezentare 
 2. Vlad Carol - Sorin Bodocean 3-6 
 3. Blidar Cristian - Fărcaș Ionel 3-6
 4. Ghimeș Doru - Frătean Răzvan 6-0 - neprezentare

Semifinalele competiției au fost:

 1. Sucigan Vlad - Bodocean Sorin 6-3
 2. Ghimeș Doru - Ionel Fărcaș 2-6

În finala mică Doru Ghmieș s-a împus clar în față lui Bodocean scor 6-1 și a câștigat pe merit medalia de bronz la prima ediție a turneului ”Apahida Open”. 

Finala Mare s-a jucat după sistemul două din  trei seturi, iar concurenții Ionel Fărcaș și Vlad Sucigan au oferit publicului prezent un meci frumos cu multe schimburi de mingi interesante. 

Seniorul Ionel Fărcaș s-a impus categoric scor final 2-0 ( 6-1, 6-4) și a devenit primul câștigător al openului de la Apahida. Felicitări tuturor participanților pentru dăruirea cu care au jucat și îi așteptăm și la ediția din toamnă al acestui eveniment. 

Primarul comunei Apahida, Grigore Fati a asistat la finala turneului și a înmânat câștigătorilor cupele și diplomele aferente pozițiilor ocupate. Sponsorul evenimentului firma de salubritate Strict Prest le-a oferit câțtigătorilor premii simbolice. 

Apahida.ro mulțumește cu acest prilej colaboratorilor care ne-au susținut să organizăm acest eveniment și jucătorilor care au participat la competiție. 

Vezi fotografii de la acest eveniment

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: