Dezbatere electorală 2020! Cei cinci candidați sunt invitați să răspundă întrebărilor într-o emisiune transmisă LIVE pe apahida.ro

| Scris de apahida.ro | 2020-09-14 | EVENIMENT | |

Mai sunt două săptămâni până la alegerile locale ce vor avea loc duminică 27 septembrie, în această perioadă candidații se află în plină campanie electorală și se străduiesc să-i convingă pe alegători că ei sunt cei care merită să conducă Apahida în următorii patru ani. 

Asociația Tinerilor din Apahida și site-ul nostru organizează duminică 20 septembrie ora 19:30 o dezbatere electorală la care sunt invitați toți cei cinci candidați la funcția de primar al comunei Apahida: Grigore Fati, Călin Păcurar, Maria Rodilă, Ligia Pop și Rodica Vila. 

Regulamentul dezbaterii a fost trimis către candidați, iar azi la ora 19 se va face tragerea la sorți pentru a stabili ordinea în care vor vorbi cei cinci candidaţi. Momentan avem doar acordul verbal privind participarea din partea tuturor celor cinci candidați urmând ca în următoarele zile să trecem la semnarea acordului scris. 

Întrucât ne dorim o dezbatere echilibrată avem reguli stricte pe care candidații și invitații vor trebui să le respecte, de la reguli de conduită, la reguli privitoare la încadrarea în timp sau reguli ce țin de distanțare socială și prevenție în fața răspândirii virusului covid-19. Încălcarea repetată a regulilor de către candidați va duce la eliminarea din dezbatere.

Din cauza noilor reguli impuse de pandemie în sală vor participa doar candidații, organizatorii și șase invitați din partea fiecărui candidat(conform regulamentului). 

Evenimentul va fi transmis în direct și ulterior în înregistrare pe apahida.ro

Programul dezbaterii:

  1. Introducere 
  2. Prezentarea candidaţilor
  3. Întrebări de la organizatori 
  4. Întrebări de la cititori 
  5. Prezentarea programului și/sau al echipei
  6. Întrebări directe
  7. Mesaj către alegători

Dacă doriți să votați informat luați-vă două ore pentru a face cunoștință cu fiecare candidat. Duminică 20 septembrie ora 19:30 fii pe facebook/www.apahida.ro.

Pune-le întrebări candidaților!

Te interesează un anumit subiect, ai vrea să-l întrebi pe unul dintre candidați cum ar rezolva o problemă care te preocupă, ai o curiozitate legată de CV-ul unui candidat? Îți oferim șansa ca întrebarea ta să-și găsească răspuns în cadrul dezbaterii. Pentru că avem respect față de cititorii noștri am dedicat o secțiune a dezbaterii întrebărilor venite de la cititori. Fiecare candidat va răspunde la două întrebări în această secțiune, prin tragere la sorți, în total vor fi zece întrebări de la cititori la care se va răspunde. 

Dacă ai o adresă de email validă accesează linkul următor și completează formularul cu întrebări pentru unul sau mai multi candidați, confirmă adresa de email accesând linkul primit prin email, iar organizatorii vor include întrebarea/întrebările în urnele speciale pentru fiecare candidat în parte. 

Duminică 20 septembrie, ora 19:30, urmărește dezbaterea electorală, alege să te informezi pentru a putea vota hotărât!

 

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: