Distracție maximă la ”Fiii satului” Sânnicoara

| Scris de www.apahida.ro | 2017-09-04 | EVENIMENT | |

Energie si voie bună la Sânnicoara în weekendul care tocmai s-a încheiat. Sâmbătă, 2 septembrie 2017 s-a desfășurat sărbătoarea ”Fiii Satului Sânnicoara”, sărbătoare celebrată din 4 în 4 ani organizată de Primăria Apahida.

Evenimentul a început în jurul orei 14, pe scenă urcând în deschidere artiști locali, precum Cecilia Șerban, Antonia Jimborean, Adriana Morocoș si Maria Bărăian. Voia bună s-a instalat rapid și pe parcus a fost întreținută și de alte momente deosebite, pline de tradiții și folclor, printre surprize s-au regăstit ansamblurile de jocuri populare “Datini Dezmir” și ”Someșul Napoca”, care au onorat invitația organizatorilor.

Cu un număr considerabil de artiști, care au dus mai departe trena veseliei, pe scena din Sânnicoara și-au făcut apariția și alți  interpreți îndrăgiți: Florin Bota, Sorina Lăpuște, Iulia Bucur, Ciprian Picovici și Valentin Guia fiind primiți cu brațele deschise de către sânnicorenii prezenți la eveniment.

Consilul judetean, a pregătit de asemenea un moment deosebit, în care și-au făcut apariția artiști precum Mădălina Bârza, Adrian Socaciu, Ioana Breda Morar și Maria Marcu.

Aurel Tămaș i-a cucerit pe sânnicoreni

Unul dintre marii interpreți de muzică populară al României, Aurel Tămaș a cântat pentru sânnicoreni mai bine de o oră. Artistul adus de Mircea Eugen Vereș special pentru locuitorii Sânnicoarei, pentru a suplinii absența bistrițeanului Cristian Pomohaci, s-a dovedit o alegere excelentă. Vesel și interactiv artistul a cântat cele mai cunoscute melodii din vastul său repertoriu și i-a binedispus pe cei prezenți cu glume și bancuri de efect. Artistul care are o legătură puternică cu Apahida le-a mulțumit pentru invitație primarului Grigore Fati și administratorului Strict Prest, Mircea Eugen Vereș care au făcut posibilă prezența sa cu ocazia acestei sărbători.

Aurel Tămaș i-a invitat pe scenă copiii prezenți la eveniment pentru ai cunoaște pe câțiva dintre ”fiii satului”, cei care reprezintă viitorul acestei localități. Copiii au apreciat acest moment și s-au bucurat să cânte alături de artist mai multe melodii ale acestuia, iar la final un sincer si inocent ”la multi ani” pentru toți sânnicoreni.

Andreea Bălan s-a reîntors la Apahida

Fosta membră a trupei Andre, Andreea Bălan s-a reîntors în comuna Apahida după 5 ani. În vara anului 2012 Andreea Bălan cânta în campania electrorală a candidatului Grigore Fati, care ulterior a devenit edilul comunei.

Andreea Bălan a fost însoțită de trupa sa de dansatori și a avut un show plin de coregrafii care de care mai interesante. S-au auzit la Apahida numeroase hituri ale trupei Andre, dar și ale frumoasei soliste. Spectacolul a ținut până târziu în noapte și a fost unul reușit.

Făcând abstracție de incidentul nefericit și regretabil petrecut în timpul concertului lui Aurel Tămaș, evenimentul a fost apreciat de participanți, care s-au bucurat de playlistul bogat, variat și calitativ pregătit de organizator. Acesta a fost ultimul eveniment artistic major al comunei Apahida pentru anul 2017!

Mai multe poze de la acest eveniment puteți consulta pe pagina de Facebook a site-ului apahida.ro. Click aici!

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: