Concurs! Prăjituri și torturi de la cofetăria Dolce&Cafe Apahida

| Scris de apahida.ro | 2019-12-19 | EVENIMENT | |

Suntem în pragul sărbătorilor și una dintre cele mai delicate probleme pentru gospodine este pregătirea mesei de Crăciun și Revelion. Majoritatea femeilor își doresc să le ofere familiilor lor cele mai bune și mai gustoase bucate, pentru a resimți împreună bucuria specifică sărbătorilor. 

Una dintre provocările din bucătărie este realizarea prăjiturilor și a deserturilor. Scapă de coșmarul blaturilor necoapte sau prea prăjite și de cremele prea moi, sau neconforme. 

Acum poți comanda o gamă variată de prăjituri și torturi chiar în Apahida, la cofetăria Dolce&Cafe de pe strada Libertății nr. 209 vizavi de Primărie.

Alege una sau mai multe sortimente din lista de mai jos și sună la numărul  0746654080 :

cremes, savarina, ecler, amandina, București, doboș, diplomat, ora x, albinuta, snickers, broscuta, spumoasă, porumbita, tiramisu, regina, pireu castane,.... torturi: favorit, anastyl, mascarpone, caramel, ambasador, .... fursec special( snickers. Regina) și simplu...prăjituri de casa sortate și speciale pentru sărbători.

Distribuie acest articol si poti castiga prin tragere la sorti un premiu dulce de la Cofetaria Dolce&Caffe (- 2 kg de prăjitură numai bună pentru sărbători).

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: