El este campionul comunei la tenis de masă, al doilea an la rând

| Scris de apahida.ro | 2019-12-02 | EVENIMENT | |

La Apahida ziua de 1 Decembrie este așteptată cu mare interes de iubitorii tenisului de masă, întrucât an de an apahida.ro și Primăria comunei Apahida organizează  ”Cupa 1 Decembrie” o competiție care a ajuns în acest an la ediția cu numărul trei și care reușește să strângă din ce în ce mai mulți practicanți ai acestui sport din comună. 

Anul acesta am reușit să avem un număr record de participanți, iar mutarea turneului în Sala de Sport a fost o decizie înțeleaptă, spațiul avut la dispoziției permițând buna desfășurare a competiției. 

La cea de-a treia ediției  s-au înscris și au participat 40 de concurenți împărțiți în 8 grupe a câte 5 jucători fiecare. În premieră, în competiție s-au înscris și două reprezentate a sexului frumos, sorții făcând să evolueze în aceași grupă. Cei mai buni jucători ai ediției precedente au fost capii de serie a celor 8 grupe inițiale. 

După desfășurarea meciurilor din grupe cei mai buni 6 jucători s-au calificat în grupele principale 4 grupe a câte patru jucători. Primii 16 au fost:  Cserei Ștefan, Gârbicean Ionel(din grupa 1), Negrea Andrei, Cozma Ștefan(Grupa 2), Todea Adrian, Marian Gabriel (Grupa 3), Vidrut Ioan, Lacatus Ovidiu (Grupa 4), Jimborean Doru, Bodocean Șerban(Grupa 5), Balazs Imi, Păcurar Gabriel(Grupa 6), Coc Alin, Lorincz Alexandru (Grupa 7), Konti Florin, Sucigan Vlad(Grupa 8). 

Meciurile din grupe principale au fost extrem de disputate, însă numai 8 concurenți au mers mai departe în faza eliminatorie. Astfel în sferturi s-au întâlnit: 

  • VIDRUT IOAN - CSEREI STEFAN  - scor 3 - 2
  • BODOCEAN ȘERBAN - SUCIGAN VLAD - scor 1 - 3
  • BALAZS IMI - LĂCĂTUȘ OVIDIU - scor 3 - 0
  • KONTI FLORIN - JIMBOREAN DORU - scor 3 - 0

În semifinale VIDRUȚ IOAN  a reușit să treacă de SUCIGAN VLAD, iar BALAZS IMI de KONTI FLORIN, astfel că în marea finală s-au întâlnit locul întâi de la ediția precedentă și locul trei. 

BALAZS IMI a reușit să-și păstreze titlu de campion al comunei Apahida la tenis de masă după ce a trecut cu scorul de 3 la 0 de VIDRUT IOAN, care a fost nevoit să se mulțumească cu locul al doilea.

tenis

În finala mică SUCIAGAN VLAD  a trecut de KONTI FLORIN și a obținut locul al treilea. 

Primarul comunei Apahida, Grigore Fati le-a acordat câștigătorilor cupele aferente pozițiilor ocupate. Toți participanți prezenți au primit din partea organizatorilor diplome de participare. 

Cu această ocazie în calitate de organizator al acestui eveniment dorim să mulțumim Primăriei comunei Apahida pentru sprijinul acordat în organizarea acestui eveniment și consilierului local Tudor Oros pentru asigurarea hidratării sportivilor cu apă plată și suc. 

De asemenea le mulțumim participanților care și-au adus mesele personale pentru a atinge numărul optim de mese pentru o mai bună desfășurare a competiție. 

Nu în ultimul rând le mulțumim tuturor care s-au înscris și în acest an la competiția noastră și nu putem decât să ne bucurăm că familia iubitorilor tenisului de masă din Apahida se mărește de la an la an.

Sperăm să ne revedem curând la o nouă competiție marca apahida.ro.

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: