Eveniment caritabil: ”Împreună pentru Ariana”

| Scris de apahida.ro | 2019-12-05 | EVENIMENT | |

Parohia Ortodoxă Apahida 1 organizează duminică 8 decembrie un eveniment caritabil cu scopul de a o ajuta pe micuța Ariana Câmpan o fetiţă din Apahida care are grave probleme de sănătate. Prin urmare toţi cei care doresc să sprijine această cauză sunt invitaţi să ia parte la spectacolul de muzică şi colinde ce va avea loc la Casa de Cultură din Apahida. 

Printre cei invitați să cânte pe scena de la Apahida se regăsesc nume cunoscute ale muzicii românești precum ”Frații Pereuș” (Ștefan și Andrei), părintele Marius Ciprian Pop și părintele Vasile Soporan. Vor încânta audiența și Grupul de colindători ”Buciumul Transilvan”, Ioana Moldovan și Kids Sing, Ansamblul folcloric ”Someșul Apahida”, Lala Love și Loredana Gor.

Pentru copii s-au pregătit surprize speciale, vată de zahăr, gogoși, împletituri, facepainting și multe alte activități pe gustul celor mici.

Evenimentul are binecuvântarea Înalt Preasfinției Sale Arhiepiscop și Mitropolit Andrei. 

Cei care doresc să doneze o pot face și în conturile:

RO18BTRLEURCRT0530369601 - CONT EURO sau

RO68BTRLRONCRT0530369601 - CONT LEI 

Partenerii evenimentului sunt Primăria comunei Apahida, Școala Ștefan Pascu, Rota Print, Nasticom, Arcese și KIKOKO. Partener media apahida.ro

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: