Sute de persoane au participat duminică la evenimentul ”Împreună pentru Ariana”

| Scris de apahida.ro | 2019-12-10 | EVENIMENT | |

Sute de persoane cu inimă mare au participat duminică seara la un eveniment caritabil organizat de Parohia Ortodoxă 1 Apahida prin care s-a încercat sprijinirea familiei  Arianei, o fetiță de cu grave probleme de sănătate din comuna noastră. Vârstnici și tineri deopotrivă, dar și multe familii cu copii au luat parte la programul pregătit pentru acest eveniment plin de emoție, dar și de bucurie, bucuria de a pune mână cu mână și a-l ajuta pe aproapele. 

Au încântat publicul prezent cu colindele lor grupul ”Buciumul Transilvan”, ansamblul ”Someșul Apahida” (cei mici), Loredana Gor, Ioana Moldovan și grupul KIDS SING, părintele Ciprian POP și ”Frații Petreuș” (Ștefan și Andrei), alături de fiecare dintre ei au colindat și cei prezenți în sală a fost o atmosferă caldă și prietenoasă specifică unei zile de sărbătoare.

Zecile de copii prezenți la eveniment au fost ademeniți de surprizele pregătite de organizatori, vată pe băț, gogoși, dar și împletituri pentru fetițe, sau facepainting. De la un asemenea eveniment nu puteau lipsi nici jucăriile. 

Și adulții au fost ademeniți de lucrările tradiționale confecționate de membrii șezătoarelor din Apahida, Sânnicoara și Dezmir, dar și de picturile semnate de Mădălina Radu scoase la licitație cu această ocazie.Toate încasările au fost folosite pentru sprijinirea familiei Arianei.

La eveniment au participat și reprezentanți au mitropoliei, care au adus binecuvântarea  Înalt Preasfinției Sale Arhiepiscopului și Mitropolitului Andrei. Au luat parte la acest eveniment și preoții ortodocși din comună și bineînțeles părintele Ionuț Diț cel care a fost inițiator și organizatorul acestui eveniment. 

Este un lucru lăudabil când Biserica se implică în organizarea unor astfel de evenimente și sprijină efectiv persoanele aflate în nevoi. Dincolo de valorile spirituale transmise prin intermediul Bisericii, exemplul bun și implicarea preoților in viața comunității este o bună mărturie pentru toții creștinii. 

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: