Fiii satului Dezmir! Nimic nou sub soare în playlistul evenimentului

| Scris de apahida.ro | 2024-07-08 | EVENIMENT | |

În acest weekend se va desfășura la Dezmir o nouă sărbătoare ”Fiii satului” organizată de Primăria Comunei Apahida prin firma contractată în luna aprilie SOUND PLANNER având un buget de 100.000 lei. Aceeaşi firmă va organiza în acest an şi cea mai aşteptată sărbătoare locală Zilele comunei Apahida cu un buget de 154.000 lei. 

La Dezmir s-au anunţat deja artiştii care vor urca pe scenă, cei mai cunoscuţi dintre ei sunt Marius Ciprian Pop, Ovidiu Purdea Somes,  Ciprian Picovici, Andrada Maris, Marian Dascăl și  Adriana Morocoș. Organizatorul evenimentului este un cunoscut muzician din Apahida. Faptul că primarul Grigore Fati a decis să folosească serviciile artistice ale unui apropiat nu este o problemă, chiar este recomandat să sprijinim investitorii locali, însă ar trebui revizuita strategia de alcătuire a playlistului.

Fără supărare, oricât de frumos ar cânta prietenii organizatorului, nu putem servi acelaşi playlist la fiecare eveniment organizat în Apahida de la pandemie încoace. Oamenii îşi doresc să asculte live şi alţi artişti consacraţi. Cu alte cuvinte, Sarmalele sunt bune dar nimeni nu vrea să mănânce sarmale la mic dejun, la prânz şi la cină în fiecare zi. Marius Ciprian Pop de exemplu a cântat la  Fiii satului Pata 2022, la Fiii satului Corpadea 2023,  la Zilele comunei Apahida în 2022 şi 2023 și va cânta din nou duminică la Dezmir. 

Sigur, pentru evenimentul din weekend de la Dezmir nu se pot face mari schimbări, însă pentru Zilele comunei Apahida, ar fi bine ca organizatorii să ia în calcul această variantă de a diversifica artiștii care vor evolua pe scena locală, pentru a le oferi ocazia locuitorilor din Apahida să asculte și alți artiști cunoscuți care nu au avut încă șansa de a cânta la Apahida. 

Evenimentele desfășurate anual în Apahida sunt puține, iar atunci când se organizează astfel de sărbători ar trebui să li se acorde o mai mare atenție!

Evenimentul ”Fiii satului Dezmir” se va desfășura în Curtea Căminului Cultural și va începe la ora 15 duminică 14 iulie. 

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: