Juventus câștigă Cupa Primăverii

| Scris de www.apahida.ro | 2016-04-16 | EVENIMENT | |

Fotbalul face casă bună la Apahida, astăzi s-au jucat meciurile din cadrul Cupei Primăverii, o competiție organizată de PSD Apahida. 

S-au încris 8 echipe care au fost grupate în două grupe a cîte patru echipe fiecare. Pentru înscriere căpitanii au achitat o taxă de 100 de lei de echipă, bani care au fost folosiți pentru premii susțin organizatorii. 

Grupa I a fost compusă din: Juventus, Amatorii, Atletico Textila și Prăduitorii 

Grupa II a fost compusă din: Atletico, Dubi Bait, C4 și V. Dezmir 

Finala mică s-a disputat între Amatorii și Dubi Bait și a fost câștigată de echipa patronată de Septimiu Ungurean, unde a jucat vedata Someșului Apahida, Alin Vasilaș. 

În finala mare a fost nevoie de lovituri de departajare pentru a se decide câștigătoare. Juventus și Atletico au jucat de la egal la egal, iar la finalul minutelor regulamentare scorul era egal 3-3. Meciul finale a fost Ovidiu Lăcătuș alias PEDRO care a creat superioritate și și-a înscris numele pe lista macrcatorilor. Cu toate acestea golul finalei a fost marcat de Aron Gădălean care a trimis o torpilă din afara careului, iar portarul nu a mai avut timp de reacție. 

În opinia noastră jucătorul turneului a fost Ovidiu Lăcătuș(PEDRO) omul care a reușit pe lângă mai multe pase decisive și un gol cu călcâiul din afara careului, însă organizatorii au considerat că apărătorul Alex Mureșan ”man of the match”. 

La final primarul Grigore Fati le-a acordat echipelor învingătoare diplome și premii și a declarat că în continuare va susține mișcarea sportivă din Apahida. 

Toții jucătorii au fost invitați la un ceaun și la bere, oferite din partea organizatorului. 

 

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: