De unde sa cumperi jucarii in Apahida? (P)

| Scris de Sorin B | 2012-09-19 | EVENIMENT | |

Apahida este o comuna in plina expansiune, in ce priveste numarul locuintelor, a firmelor care activeaza pe teritoriul acesteia, al numarului locuitorilor si poate cel mai imbucurator, al numarului de copii. Gradinita din Apahida aproape ca nu mai face fata, numarului tot mai mare de copii inscrisi. Scoala din Apahida, de asemenea, este "invadata" de multi copii, dovada ca Apahida este o comuna activa, nu degeaba s-a mai adaugat inca un etaj scolii din Apahida, in urma cu cativa ani.

Copii au nevoile lor. Jucarii si rechizite scolare. In Apahida, s-a deschis de ceva vreme un magazin dedicat copiilor. Acesta este Magazinul de Jucarii de pe strada Decebal nr 18. magazinul este la parterul blocului din spatele Primariei, langa Vulcanizare.

La Magazinul de Jucarii, de pe strada Decebal nr. 18, gasiti diverse jucarii pentru baieti si fetite, cu varsta cuprinsa intre 0-12 ani. Jucariile sunt noi, iar preturile sunt foarte bune. Tot aici gasiti o gama variata de rechizite scolare, precum si unele articole de menaj. Daca vrei sa vezi jucariile ce le gasesti in Magazinul de Jucarii de pe Decebal 18 click aici - galerie jucarii .

Parinti, va asteptam impreuna cu copii dumneavoastra, sa ne faceti o vizita. Daca nu stiti unde ne gasiti, verificati harta atasata acestui articol in galeria foto.

Magazinul de Jucarii este si partenerul nostru in Concursul "Apahidean Junior", concurs cu premii constand in jucarii pentru copilul dumneavoastra. Daca inca nu ti-ai inscris copilul in concurs, atunci poti face acest lucru trimitand o poza cu el la adresa junior@apahida.ro. Poti vedea lista copiilor inscrisi in acest Concurs aici.

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: