Managementul sitului Natura 2000, dezbatere publică la Apahida

| Scris de www.apahida.ro | 2015-03-02 | EVENIMENT | |

Agenţia pentru Protecţia Mediului Cluj, în calitate de beneficiar, derulează începând cu data de 01.07.2013 proiectul cu titlul Managementul durabil al sitului Natura 2000 ROSCI0238 Suatu-Cojocna-Crairât. In acest sens, Agenţia pentru Protecţia Mediului Cluj vă invită să participaţi joi, în data de 4 martie 2015, cu începere de la ora 12.00 la şedinţa publică privind situl Natura 2000.

Participarea la şedinţa publică de informare va oferi o şansă de dezbatere între factorii interesaţi de Reţeaua Ecologică Europeană Natura 2000, posibile avantaje pentru comunitatea locala derivate din existenţa sitului Natura 2000, obţinerea mai multor informaţii despre situl Natura 2000 Suatu-Cojocna-Crairât i ș măsurile de conservare pentru habitate i ș specii în cadrul sitului. Din acest motiv considerăm importantă şi reciproc avantajoasă prezenţa dumneavoastră la acest eveniment. Locul de desfăşurare: APAHIDA, Căminul cultural din localitate.

Obiectivele proiectului: crearea premiselor pentru dezvoltarea durabilă a sitului prin realizarea planului de management care va cuprinde măsuri de conservare pentru 6 tipuri de habitate şi 26 specii de interes comunitar. Proiectul este cofinanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională în cadrul Programului Operaţional Sectorial „Mediu” (POS Mediu), Axa 4- Implementarea sistemelor adecvate de management pentru protecţia naturii. 

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: