Nasticom sprijină producătorii din România (P)

| Scris de apahida.ro | 2020-03-09 | EVENIMENT | |

Lanțul de magazine Nasti&Co, una dintre cele mai importante rețele de retail din județul Cluj a organizat la sfârșitul săptămânii trecute un târg la Complexul Wonderland din Cluj-Napoca, la care au participat câteva zeci de producători români și care a fost vizitat de sute de comercianți interesați de produsele românești.  

Doamna Nastaca Biji, managerul companiei a declarat pentru apahida.ro că societatea își propune să le ofere clienților săi produse de calitate, fabricate în România, în detrimentul importurilor care de multe ori au o calitate îndoielnică. Pe rețeaua de magazine mare aproape toate lactatele, mezelurile, pâinea, patiseria sunt produse în Romania.

Sprijinind consumul de produse autohtone se încurajează creșterea economiei românești, se crează noi locuri de muncă și se îmbunătățește calitatea mâncării pe care o consumăm. O hrană de calitate înseamnă o sănătate mai bună. 

Se pare că încet, încet românii se îndreaptă spre o gamă superioară a produselor alimentare, iar această tendință a fost remarcată și în rândul clienților Nasti&Co din Apahida. 

Printre brandurile românești care au fost prezente la târg și ale căror produse pot fi găsite pe rafturile magazinelor Nasticom se regăsesc: Napolact, Prodvinalco, Arpis, Tusnad, Croco, Pambac, Dobrogea, Domeniile Sâmburești, Arpis, Vascar, Aqua Carpatica și multe altele. Târgul a fost organizat în colaborare cu Safeway Internațional, de asemenea o firmă care are sediul în Apahida. 

Magazinele Nasti&Co au prețuri promoționale la o serie de produse în lună martie. Iată câteva dintre produsele care au prețuri speciale în această lună și pe care le puteți găsi în cele două magazine Nasti&Co din Apahida strada Libertății nr. 239 și strada Libertății nr. 287.

nasticom-oferta-martie

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: