Noutati privind programul Zilelor comunei Apahida 2014 - VIDEO

| Scris de www.apahida.ro | 2014-07-30 | EVENIMENT | |

 Zilele comunei Apahida vor avea loc in acest an pe 16 si 17 August, pe platoul Salii de Sport din Apahida. Chiar daca unii au sustinut ca acest eveniment nu se va mai tine in acest an, dupa ce bugetul evenimentului a fost respins in prima instanta de Consiliul local, apahida.ro va garantat ca pana la urma factorii de decizie vor ajunge la un numitor comun si sarbatoarea anuala va avea loc. Acest lucru s-a si intamplat, iar acum ne pregatim sa sarbatorim impreuna Zilele comunei Apahida 2014.

Comitetul de organizare a acestui eveniment anunta noi nume care vor urca pe scena din Apahida!

Sambata 16 August vor canta pentru publicul prezent la Apahida: Ami, Ligia si F. Charm si binenteles formatia COMPACT. Aceasta va fi ziua muzicii usoare.

Duminica va fi ziua muzicii populare, unde Aurel Tamas va da startul unui spectacol bogat care va incepe la ora 15. Pe scena din Apahida vor mai urca Florin Bota, Iulia Bucur, Maria Golban-Somlea, Maria Baraian, Adrian Buza, Irina Somesan, Maria Marcu, Mihaela Grindean, Sorina Lapuste, Amalia Crisan, Antonia Jimborean, Ioana Breda Morar, Adriana Morocos si Marian Dascal.

Ca de obicei nu vor lipsi ansamblurile de dansuri populare ale comunei, Somesul Apahida si Datini Dezmir, care se vor intoare din turneele internationale pe care le au in aceasta perioada special pentru Zilele comunei Apahida 2014.

Programul invitatilor inca nu este definitivat, pe www.apahida.ro veti gasi informatii proaspete privind playlistul acestui eveniment.

Iata ce piese vom auzi la Zilele comunei Apahida 2014.

 

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: