O nunta de poveste (P)

| Scris de Sorin Bodocean | 2013-01-21 | EVENIMENT | |

Desi sezonul nuntilor este inca departe, planurile pentru un eveniment atat de important, se fac inca de pe acuma. In aceasta saptamana, la Expo Transilvania, va avea loc un targ pregatit special pentru cei care doresc sa se casatoreasca in viitoarul apropiat.

Rochiile de mireasa si custumele pentru miri vor fi la ele acasa in acest weekend la Expo Transilvania. Pe langa garderoba pentru miri, zeci de expozanti isi vor oferi serviciile pentru organizarea unei nunti perfecte.

Printre firmele expozante am gasit si o firma cu experienta din Apahida, care de-a lungul anilor a captat prin intermediul aparatelor de fotografiat si filmat, sute de astfel de evenimente. Sortav Studio se poate cu un portofoliu semnificativ de clienti multumiti. Fotografiile de inalta calitate si inregistrarile video Full HD stau marturie in acest sens. Sortav Studio mai ofera servicii de sonorizare, muzicanti, si organizatori de evenimente. Cu alte cuvinte, ei se ocupa de tot, pentru ca tu sa te poti bucura de petrecerea de nunta fara sa mai ai alte griji. Daca apelezi din timp la serviciile lor, beneficiezi si de preturi foarte bune.

Daca vrei mai multe detalii despre firma din Apahida, pe care noi o recomandam pentru servicii de nunta, acceseaza www.serviciinuntacluj.ro

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: