Copiii de la Grădinița Apahida au pedalat azi la ciclocrosul ”Sănătate pe 2 roți”

| Scris de www.apahida.ro | 2016-06-13 | EVENIMENT | |

Copiii de la Grădinița Apahida au pedalat azi în cadrul concursului Sănătate pe 2 roți organizat de Grădinița Apahida în parteneriat cu Liceul Tehnologic ”Ștefan Pascu” și Primăria Apahida. 

Zeci de copii mulți dintre ei însoțiți de părinți au luat startul în cea de-a treia ediție a ciclocrosului pentru copii Sănătate pe 2 roți. Plecarea s-a făcut din față Grădiniței Apahida iar traseul a fost diferit pentru cele două grupe. Copiii din grupa mijlocie au pedalat pe traseul str. Parcului. Decebal, Crisan pană la Biserica Veche și înapoi, iar cei din grupa mare au ajuns până la strada Tudor Vladimirescu, și s-au întors pe traseul inițial.

Mai întâi au plecat copiii din grupele mijlocii, iar mai apoi cei din grupele mari, puțin mai numeroși însă și mult mai sprinteni. 

Emoțiile au fost mari atât în rândul copiilor dar și în rândul părinților care au avut responsabilitatea de a-i supraveghea pe durata ciclocrosului. Din fericire totul s-a desfășurat într-o atmosferă plăcută fără să existe incidente majore, dovedind că organizatori și-au făcut bine lecțiile, probabil experiența acumulată în ultimii trei ani și-a spus cuvântul.  

Binențeles au fost și căzături însă fără accidentări, unii au avut probleme tehnice cu bicicleta, însă părinții s-au dovedit niște mecanici pricepuți.  

Festivitatea de premiere s-a făcut în fața Casei de cultură. Toți participanții au primit medalii și premii din partea organizatorilor. La festivitate au participat primarul comunei Apahida Grigore Fati și directorul Liceului Tehnologic ”Ștefan Pascu”  Aurora  Florian. 

Felicitări doamnei educatoare Emilia Bota pentru organizarea acestui eveniment, care crește de la an la an.

Ne face plăcere să vă anunțăm cu această ocazie că în luna Septembrie apahida.ro în partenerit cu Primăria Apahida va organiza a doua ediție a ciclocrosului Apahida pe 2 roți, un ciclocros pentru apahidenii de toate vârstele. 

Click aici pentru a vedea intregul album foto de la acest eveniment!

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: