Spectacol și voie bună la ”Fii satului Corpadea”

| Scris de www.apahida.ro | 2017-07-24 | EVENIMENT | |

O dată la patru ani Primăria comunei Apahida organizează sărbătoarea intitulată ”Fii satului” în aproape toate satele comunei. Duminică 23 iulie, locuitorii localității Corpadea au fost sărbătoriți printr-un spectacol folcloric  la care și-au adus aportul atât tineri talentați la început de carieră, dar și artiști consacrați și ansambluri foclorice de jocuri populare din zona noastră.

Evenimentul a început în jurul orei 15, prezentatorul  Sorin Guta invitandu-l pe Primarul comunei Apahida Grigore Fati  sa tina un scurt discurs. Edilul a vorbit despre proiectele pentru Corpadea pe care administrația locală le are în vizor, dar și despre alte proiecte pentru Apahida, la finalul discursului Primarul le-a urat tuturor celor prezenti distractie placuta.

Au urcat pe scena de la Corpadea:

- ANSABLUL DE DANSURI POPULARE ,,SOMESUL '' APAHIDA

- ANSAMBLUL DE DANSURI POPULARE,, DATINI '' DEZMIR

- IOANA MOLDOVAN
- ANDRADA MARIS
- CECILIA SERBAN
- ANTONIA JIMBOREAN
- ADRIANA MOROCOS
- MARIA BARAIAN
- OVIDIU ANISIE
- RARES ZEGREAN ISTICI
- VALENTIN GUIA
- ALEX CRISAN

- FLORIN BOTA SI INVITATII : ANDREEA CIUPE, SORINA LAPUSTE, Grupul instrumental ,, GAZDA''.
- AMALIA CHIPER IURIAN

Muzica bună, mici și berea i-au ținut în priză pe cei prezenți. O horă s-a încins la locul petrecerii, iar tineri și vârstnici deopotrivă au fost antrenați să intre la joc. Veselia a fost atât de mare încât petrecăreți ”au spart gașca” abia pe la miezul nopții, în jurul orei 00:20. 

Urmează sărbătoarea ”Zilele comunei Apahida” care vor avea loc în acest an între 19-20 august, dar și  ”Fii satului Sânnicoara”. 

 

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: