Memorialul Paneth Farkas la Apahida! Sala de sport s-a dovedit a fi neîncăpătoare

| Scris de apahida.ro | 2019-11-18 | EVENIMENT | |

Apahida a fost în acest weekend locul în care s-au întâlnit iubitorii tenisului de masă din întreaga țară. Comuna noastră a fost pusă pe harta națională a acestui sport de organizatorii turneului ”Memorial Paneth Farkaș”. La competiție au participat peste 200 de concurenți împărțiți în 4 categorii valorice: începători, avansați, open și elite. 

paneth farkas apahida

Sâmbătă evenimentul a fost deschis prin prezentarea marelui jucător clujean Paneth Farkaș, dar și a câtorva dintre numeroasele premii obținute în activitatea sa profesională de jucător și antrenor. În memoria legedarului jucător s-a ținut și un moment de reculegere. (Citește mai multe informații despre Paneth Farkaș)

grigore fati paneth farkas

În deschidere, organizatorii au mulțumit Primăriei comunei Apahida și primarului Grigore Fati pentru sprijinul oferit în realizarea acestei importante competiții sportive, care a reușit să adune la un loc cei mai împătimiți jucătorii de tenis de masă din țară. 

Sâmbătă dimineața s-a jucat la categoria avansați și după masă la categoria începători. Cei mai titrați jucători de tenis care au participat la eveniment s-au duelat duminică la categoriile open și elite

În continuare vă prezentă câștigătorii celor patru categorii și vom sublinia clasarea jucătorilor din Apahida care au participat la eveniment.

Clasament Începători

 1. Cretă Petru - Luna, Cluj
 2. Coldea David - Cluj Napoca
 3. Pârv Călin - Cluj Napoca
 4. Cristea Samuel - Bistrița
 5. Onofrei Petru - Gherla 
 6. Ujvari Iosif - Gherla
 7. Pop Dan Cristian - Dej
 8. Balazs Imbre Florin - Apahida
 9. Precup Iarina - Cluj Napoca
 10. Aron Valentin - Zlatna

Singurul apahidean care a reușit să intre în primii zece ai categoriei începători a fost câștigătorul ultimei ediții ”Cupa 1 Decembrie la tenis de masă” - Balazs Imbre, ceilalţi participanți: Jimborean Doru, Boboș Marius, Fărcaș Ionel, Sucigan Vlad, Conti Florin, Cserei Ștefan, Todea Adrian nu au reușit să prindă un loc în top 10.

jucatori tenis apahida

Clasament avansați 

 1. Hodis Andrei - Gherla
 2. David Zoltan - Cluj Napoca
 3.  Tofeni Ovidiu - Cluj Napoca

La această categorie au evoluat și doi reprezentanți ai comunei Apahida Vidruț Ioan și Kis Valentin, cel din urmă reușit o clasare onorabilă locul 27 din 81 de concurenți.

La categoria Open primii trei clasați au fost:

 1. Szanto Gyula - Ungaria 
 2. Bothaza Florin - Dej 
 3. Szakacs Raul - Moinești

La categoria Elite podiumul a fost ocupat de (36 de sportivi înscriși):

 1. Fărcaş Dan - Zalău
 2. Marchiș Maximilian - Cluj Napoca
 3. Olăhuț Rareș - Șimleu Silvaniei

Participanții au fost foarte deosebit de încântați de modul de organizare a evenimentului și de condițiile oferite. Este posibil că anual acest eveniment să fie organizat tot aici, întrucât sălile de sport din Cluj sunt indisponibile, iar sala de sport din Apahida este o opțiune excelentă. 

Iubitorii tenisului de masă din Apahida sunt invitați să participe la cea de-a III-a ediției a ”Cupei 1 Decembrie” care va avea loc duminică 1 decembrie în Sala de sport din localitate. Peste 30 practicanți ai acestui sport s-au înscris deja la eveniment, înscrierile se pot face la numărul 0741175358. (competiție destinată exclusiv locuitorilor comunei Apahida)

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: