Untold Festival: Cel mai așteptat eveniment al anului în România

| Scris de Sorin Bodocean | 2015-07-02 | EVENIMENT | |

Ne aflăm în cea de-a șaptea lună a anului 2015, an în care Cluj-Napoca este Capitala Europeană a Tineretului și Federația Share continuă să ne surprindă cu evenimente inedite dedicate tinerilor și nu numai. Poate cel mai bun exemplu ar fi proiectul "Day 15" care ne aduce in fiecare lună a acestui an, în data de 15, câte un eveniment original precum Nuntă în cer, care se va desfășura în luna Iulie (mai multe informații despre Federația Share și proiecte din calendarul Cluj 2015 găsiți aici).

Totuși, cel mai mare eveniment pe care ni-l pregătesc cei de la Federația Share nu mai este o surpriză. Se numește Untold Festival și se anunță a fi cel mai mare eveniment al anului în România.

În luna Decembrie a anului 2014, Federația Share anunța un eveniment muzical intitulat Europe’s Best Kept Secret, despre care se știa atunci doar că urma să se desfășoare în Cluj-Napoca între 30 iulie și 2 august 2015. "Secretul" a fost divulgat în noaptea de revelion pe scena din Piața Unirii când au fost anunțate și primele două nume care vor urca pe scena festivalului din mijlocul verii: Avicii și David Guetta.

Au trecut mai bine de 6 luni și iată că au rămas mai puțin de 30 de zile până la inceputul "poveștii", după cum le place organizatorilor să îi spună festivalului. Untold Festival are acum un line-up complet și va aduce pe cele peste 10 scene ale sale (printre care și scene cu acces gratuit cum ar fi cea din Piața Unirii), timp de 4 zile și 4 nopți, 150 de artiști din toate colțurile lumii. Printre capii de afiș se mai află și Armin Van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, ATB, Fedde Le Grand, John Newman, Tinie Tempah, legendele hip-hop Wu-Tang Clan, dar și nume ca Boney M sau Mr. President.

Cazarea și toate condițiile necesare acesteia vor fi asigurate în campingul Untold din Livada Palocsay dar și în campusurile studențești din Cluj-Napoca. De asemenea, turiștii care vin la Untold Festival au posibilitatea de a descoperi trasee turistice impresionante în Cluj sau în împrejurimi. Festivalul va ajuta și la dezvoltarea turismului în Transilvania, datorită unui parteneriat încheiat de organizatori cu o agenţie de turism.

Așadar, Untold Festival se anunță a fi un festival de poveste, care nu trebuie ratat. Mai multe detalii despre "cel mai așteptat eveniment al anului în România" dar și bilete găsiți aici.

 

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: