A trecut Cluju pe la Apahida! S-a lăsat cu mult folclor și voie bună

| Scris de Sorin Bodocean | 2020-03-08 | EVENIMENT | |

Vremea rea nu a reușit să-i țină în case pe apahideni, care au participat în număr mare la spectacolul oferit cu ocazia difuzării live din Apahida, a celebrei emisiunii folclorice ”Vine Cluju pe la Voi” transmisă în direct pe postul Agro TV.

Cunoscutul prezentator și producător Sergiu Vitalian Vaida a fost din nou în formă mare reușind să descrețească fețele zecilor de participanți la eveniment. 

Producătorii locali au fost promovați în cadrul acestei emisiunii atât cei de la ASDR Dezmir cât și membrii ai Cooperativei Lunca Someșului Mic, poveștile de succes a unora dintre ei au fost făcute de cunoscut telespectatorilor din întreaga țară. 

Spectacolul folcloric a fost întreținut de interpreți locali precum Florin Bota, Adriana Morocoș și mulți alții. 

Trebuie menționat aportul extraordinar al membrilor ansamblului folcloric Someșul Apahida care au jucat atât de bine încât publicul prezent i-a răsplătit cu ropote de aplauze după fiecare moment. Cei mai mici membrii ai ansamblului au fost cei mai apreciați și mai încurajați dintre toți. Instructorii Nelu și Victoria Moldovan, prin mâna cărora au trecut peste o sută de copii pregătesc o nouă generație de dansatori de elită, iar semnele sunt promițătoare. 

Printre participanți s-au regăsit cum era firesc primarul comunei Grigore Fati, dar și consilieri locali Viorel Nacu, Tudor Oros, Vasile Frătean, Sorin Rus, Carmen Pop, Ilinca Crăciunaș și Ioan Bob. 

În ciuda vremii nefavorabile cei aproape două sute de participanți la spectacolul de azi au avut ce vedea și pentru câteva ore au uitat de probleme și s-au bucurat de folclor autentic cu cântăreți și jucăuși de pe plaiurile comunei. 

Apahida.ro vă oferă o galerie foto cu cele mai importante momente ale evenimentului.

 

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: