Testează gratuit o mașină electrică! Urcă la volanul unui Smart 4 Four 100% electric

| Scris de apahida.ro | 2018-09-19 | EVENIMENT | |

Șoferii din Apahida sunt invitați sâmbătă 22 septembrie de la ora 10 (strada Parcului nr. 2) să testeze un Smart 4 Four, o mașină 100%, folosită de școala de șoferi Academy din Apahida pentru inițierea elevilor în arta condusului. Evenimentul este parte integrantă a ”Eco Festival - Verde la Armenopolis” desfășurat la Gherla, un festival ce promovează un stil de viață responsabil față de natură. 

Dorin Farcaș organizatorul evenimentului și administratorul școlii de șoferi Academy Apahida ne-a declarat că deși cele mai multe activități ale festivalului sunt concentrate la Gherla și-a dorit să le ofere și apahidenilor posibilitatea de a testa o mașină 100% ecologică și de a le prezenta avantajele achiziției unui astfel de autoturism.

Sarbatorim Ziua Mondiala Fara Masini incurajand transporturile nepoluante, astfel ca va propunem drive test gratuit cu masina electrica Smart, a scolii de conducatori auto ACADEMY, din Apahida, care detine prima masina electrica de scoala din tara! Pentru o cat mai buna organizare si pentru a elimina timpii pierduti, ar fi bine sa ne contactati prin mesaj pe facebook daca doriti sa participati, iar noi va vom programa intr-un anumit interval orar. Documente necesare participanti: CI si permis de conducere! Va asteptam sa tragem un semnal de alarma daca doriti mai putina poluare!

- se arată în descrierea evenimentului 

Șoferii care doresc să participe la test drive trebuie să prezinte cartea de identitate și un permis de conducere valid. Pasionații de autoturisme și nu numai sunt așteptați așadar sâmbătă 22 septembrie pe strada Parcului nr 2 începând cu ora 10 să urce la volanul primei mașini electrice din țară folosită la școala de șoferi. 

Vrei să participi? Înscrie-te aici!

Cei care doresc pot participa și la activitățile ”Eco Festival” desfășurate la Gherla și prezentate în afișul de mai jos.

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: