ZCA2018: Andra a demonstrat de ce este cea mai apreciată voce din România

| Scris de apahida.ro | 2018-08-19 | EVENIMENT | |

Asistență numeroasă la prima parte a Zilelor Comunei Apahida (ZCA) 2018, platoul Sălii de sport s-a dovedit a fi neîncăpător pentru participanții care au venit să o asculte pe Andra. Locuitorilor din Apahida li s-au alăturat fani ai Andrei din comunele vecine și chiar din Cluj-Napoca sau Gherla. 

Andra a intrat pe scenă în jurul orei 21 și a susținut un recital de aproximativ o oră. Cei prezenți s-au convins de ce Andra este considerată cea mai bună voce a României, pentru vocea ei sună la fel de bine și live și la radio, în plus vocea o ajută să abordeze un  adevărat mozaic de stiluri mucizale. Talentata solistă clujeancă a interpretat numeroase melodii din repertoriu propriu care au devenind de-al lungul timpului hituri în România. Pentru publlicul prezent a fost mai ușor ca niciodată să cânte alături de artista de pe scenă, întrucât melodiile sale se aud zi de zi la toate radiourile românești.

După concert cei mai norocoși dintre copiii din Apahida au reușit să-și facă poze alături de celebra artistă. Pentru reprezentația Andrei de sâmbătă seara, Primăria Apahida a achitat 10.000 euro

F. Charm s-a întors la Apahida după 4 ani alături de doi colegi nigerieni, care au reprezentat pata exotică a zilei, împreună susținând un concert de aproximativ o oră. 

Dintre interpreții locali s-a remarcat tânăra Cecilia Șerban din Sânnicoara care a interpretat câteva cover-uri după melodiile unor artiști consacrați. 

Edilul comunei Apahida, Grigore Fati a premiat cu ocazia acestui eveniment elevii care au înregistrat rezultate bune la diverse competiții școlare, olimpiade sau concursuri de profil. 

Seara s-a încheiat cu discoteca în aer liber, care a durat până la ora 23.

Astazi începând cu ora 16 iubitorii folclorului din Apahida sunt așteptați în aceeași locație întrucât urmează ziua muzcii populare. Vor cânta azi pentru apahideni Ana Ilca Mureșan, Florin Bota, Maria Butilă și alți interpreții de muzică populară. 

Foto principal: Primaria comunei Apahida

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: