Poc, pita cu unsoare din nou la Apahida! Tabloul complet al ZCA 2023

| Scris de apahida.ro | 2023-08-12 | EVENIMENT | |

Au mai ramas mai putin de 7 zile pana la Zilele comunei Apahida (ZCA) 2023, afisul oficial a evenimentul a fost publicat si are cateva surprize, mai mult sau mai putin placute.

Un headliner al Zilelor comunei Apahida 2023 si-a anulat concertul programat pe 19 august. Conform unor surse, cantareata JO ar fi renuntat la concertul din Apahida din motive medicale. Organizatorii au invitat o alta artista, care a mai evoluat pe scena din localitate in urma cu cativa ani: AMI

Sambata vor urca pe scene Lidia Buble, AMI, Origen&Daiana, Giulia Pacurar, Daiana Olar, Sara Costea, Petruta Moldovan, Colcer Maria Alexandra, Cecilia Serban, Maria Marincas. Alexandra Gherman, Pernes George si grupul de majorete Eclipse.

Duminica vor canta Aurel Tamas, Marius Ciprian Pop, Ovidiu Purdea Somes, Mihaela Grindean, Ionela Morutan, Dorin Nemes,  Adriana Morocos, Delia Toderici, Razvan Colcer si altii. Vor juca pe scena de la Apahida membrii ansamblurilor Somesul din Apahida si Ardealul Cluj Napoca.

Surpriza pregatita de primarul Grigore Fati pentru cei care vor participa in cea de-a doua zi a petrecerii este invitarea celebrului manelist Alex de la Cluj,  care a mai evoluat pe scena din Apahida in vara anului 2015 si care are cateva hituri cu milioane de vizualizari pe Youtube, printre care si celebra molodie "Poc, pita cu unsoare".

Am plăcerea să vă invit în 19 și în 20 august 2023 la Zilele comunei Apahida, eveniment de tradiție în comunitatea noastră. Ne vom revedea în aceeași locație, platoul Sălii de Sport din Apahida, unde ne vom bucura de muzica unor artiști de renume, de bucate alese și de multe alte suprize.

Primarul comunei Apahida,

Grigore Fati

 

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: