Weekend plin de energie și voie bună la Apahida! Zilele comunei Apahida 2017 s-au încheiat!

| Scris de apahida.ro | 2017-08-22 | EVENIMENT | |

Cea de-a VI-a ediție a Zilelor comunei Apahida a debutat sâmbătă 19 august cu un program pregătit special pentru tineri. Organizatorii au continuat tradiția de a le oferi apahidenilor o dedicată muzicii ușoare, apreciate în special de publicul tânăr și o zi pentru folclor, care atrage în general persoanele de vârsta a doua și a treia.

Ca în fiecare an, evenimentul s-a desfășurat pe platoul Sălii de Sport din Apahida unde au fost amenajate diferite standuri cu obiecte de artizanat, dulciuri, jucării și  locuri de joacă pentru copii și altele. Copiii prezenți la eveniment au fost ademeniți de numeroasele oportunități de distracție pregătite pentru ei. 

Micii, grătarele și berea nu puteau lipsi de la o astfel de petrecere. Și în acest au fost asigurate de producătorul local Moldovan Carmangerie Sânnicoara. Soluția de a oferi exclusivitate producătorului local a nemulțumit publicul prezent obligat să aștepte la niște cozi imense pentru a putea cumpăra o porție de mici sau o ceafă la grătar.  

Sâmbăta 19 august

Spectacolul artistic  a început în jurul orei 18, cu Antoniu Mânecan, Cecilia Şerban; Gherman Alexandra, Diana Nap şi Ioana Moldovan. 

ioana-moldovanIoana Moldovan

Artiştii consacraţi aşteptaţi de numerosul public prezent la eveniment au urcat pe scena începând cu ora 20. Trupa Heaven a adus la Apahida câteva hituri ale anilor 2000 printre care” Pentru totdeauna”, ”Du-mă pe o stea”, ”O parte din rai”, ”Dinamyte”.

heavenHeaven

Connect-R artistul preferat al zilei a urcat pe scena la ora 21, cântând dezinvolt și plin de energie. Mulțimea prezentă a cântat alături de artist hituri celebre precum ”Vara nu dorm”, ”Burning love”,” Love is the way”, ”mai date-n dragostea mea” și multe altele. Artistul care nu și-a ascuns niciodată apartenența la etnia romă  a pregătit o surpriză publicului prezent cântând câteva melodii țigănești. Surpriza a fost pe placul celor prezenți care au început să joace și se se bucure de noile ritmuri impuse de artist. 

Platoul sălii de sport s-a umplut la ora 21 și a rămas la fel până la finalul show-ului oferit de Connect-R. Artistul a fost extrem de popular și chiar i-a invitat pe toți copiii prezenți care doresc, să-și facă poze cu el. Ștefan Radu Mihalache alias Connect-r a arătat că celebritatea și modestia nu sunt incompatibile.

Duminică 20 august

Ritmurile și vremea s-au schimbat, dar publicul a rămas la fel de numeros. Cea de-a doua zi a festivalului a adus schimbarea ritmurilor muzicale. Muzica populară a răsunat în toată comună duminică după masa. Pe scena de la Apahida au cântat artiști locali dar și nume consacrate ale folclorului românesc prezum Amalia Chiper, Marius Ciprian Pop, sau Florin Bota. 

Nu puteau lipsi de la eveniment membrii ansamblului folcloric Someșul Apahida care au oferit din nou publicului prezent un moment de jocuri populare extrem de apreciat de cei din audiență care i-au răsplătit pe dansatori cu ropote de aplauze. 

Duminică au urcat pe scenă și oficialii comunei, primarul Grigore Fati alături de viceprimarul Ilinca Crăciunaș și consilierii locali Viorel Nacu,  Răchișan Vălean, Fărcaș Vasile, Rus Sorin, Bob Ioan, Buhățel Sorin, Csabai Ștefan. De asemenea pe scenă a fost invitată și consiliera județeana Ligia Pop alături de alţi politicieni clujeni. Primarul comunei Apahida, Grigore Fati a ținut un scurt discurt în fața celor prezenți și le-a urat distracție plăcută.

Veselia a continuat până la miezul nopții, nici ploaia nu i-a oprit pe petrecăreți, care au sfidat vremea și au încropit o horă pe platoul din fața Sălii de sport din Apahida. 

Aceasta a fost istoria celei de-a VI-a ediția a Zilelor comunei Apahida, o ediție plină de energie și de voie bună, deja mulți se gândesc oare cine vor fi invitații în 2018, răspunsul îl vor putea afla abia vara viitoare! Felicitări celor implicați în organizarea evenimentului!

Pe Pagina de Facebook veți putea vedea pozele făcute de reprezentantul apahida.ro la acest eveniment Fodor Dan. Click Aici pentru Galeria Foto completă.

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: