Sute de copii au participat la Ziua Copilului

| Scris de www.apahida.ro | 2016-06-12 | EVENIMENT | |

Sute de copii de toate vârstele au participat azi începând cu ora 10 la evenimentul organizat de PSD Apahida. Copiilor le-au fost pregătite numeroase surprize și activități pe placul lor: face painting, concurs de desen, desene pe asfalt, bufoni,  tobogane gonflabile și multe altele. Ca în fiecare an cei mai mulți copii s-au înghesuit să se pozeze la camera cu accesorii haioase.

De la eveniment nu au lipsit personajele favorite din desenele animate: Mickey Mouse și Minnie

Evenimentul organizat anual în jurul datei de 1 iunie, a fost decalat în acest an datorită alegerilor locale care au fost în perioada respectivă.

În acest an prezența la eveniment a fost simțitor mai mare ca în anii precedenți, probabil în această perioadă copiii și părinții au mai mult timp liber. 

Mâine copiii de grădiniță vor fi antrenați într-un nou eveniment dedicat lor și anume ”Sănătate pe 2 roți” un eveniment organizat de Grădinița Apahida, în parteneriat cu Primăria Apahida și Liceul tehnologic ”Ștefan Pascu” în cadrul căruia peste o sută de copii din grupele mijlocii și mari vor pedala pe un traseu prestabilit. 

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: