Ziua Copilului la Apahida! Vor fi două zile de sărbătoare în acest an

| Scris de apahida.ro | 2024-05-27 | EVENIMENT | |

Copiii din Apahida vor avea parte de multe surprize plăcute și în acest an cu ocazia Zilei Copilului. Primăria comunei anunță organizarea de evenimente pentru copii atât sâmbătă 1 iunie cât și duminică pe 2 iunie. Va fi prin urmare un weekend plin de distracție și jocuri pentru cei mici.

Iată câteva activități care sigur le vor stârni interesul celor mici: loc de joacă cu ochelari VR, concursuri de șah, tatuaje temporare, pictură pe față, baloane modelate, atelier de pictură pe pietre, atelier de creat semne de carte, mascote, animaţie pentru copii cu muzică și dans, tir cu arcul, jocuri mari de grădină – X/0, Jenga, Twister, baloane uriașe de săpun, pictură pe pânză, zonă pentru bebeluși – kids corner cu mocheta, cuburi, mese și scaune, puzzle, tobogan mic, etc

De la eveniment nu vor lipsi mascotele, magicianul, toboganele uriașe, teatru de păpuși și multe altele. Activităţile pentru copii vor avea loc în Sala de Sport, pe platoul din față sălii, dar și în parcul central care se va redeschide în premieră după realizarea lucrărilor de modernizare. Programul va fi între orele 11-15, în ambele zile. Toate activităţile vor fi gratuite, anunță Primăria Apahida!

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: