Ziua Eroilor la Apahida

| Scris de www.apahida.ro | 2013-06-13 | EVENIMENT | |

Azi incapand cu ora 12 in fata Casei de Cultura din Apahida s-a celebrat "Ziua Eroilor". La eveniment au participat reprezentati ai autoritatilor locale, reprezentanti ai cultelor religioase(ortodoxi, catolici, etc), dar si oameni simpli care au dorit sa-si arate recunostinta pentru sacrificiul eroilor nostri.

"Programul evenimentul a fost deschis printr-un parastas in cinstea eroilor neamului, tinut de catre preotii ortodocsi din localitate. Dupa acest moment au avut loc depunerile de coroane din partea Primariei si Consiliului local Apahida, din partea Parorhiei Ortodoxe Apahida, din partea organizatiei locale PSD si PNL" ne-a relatat Mircea Paglesan rezprezentant al Primariei Apahida, care s-a ocupat de organizarea acestui eveniment.

La eveniment a fost prezent si un detasament de soldati din cadrul Armatei a-IV-a Transilvania care au prezentat onorul la drapel si la monumentul eroilor.

La finalul evenimentului toti cei prezenti au fost invitati la un pahar de vin si o felie de cozonac. Asistenta la acest eveniment a fost de aproximativ 300 de persoane, vremea buna facilitand desfasurarea in conditii optime a acestui eveniment.

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: