Apahida are un nou viceprimar, Cristina Belce consilier local PNL

| Scris de Apahida.ro | 2020-12-11 | POLITIC | |

Apahida are începând de ieri un nou viceprimar, in persoana doamnei Cristina Belce, consilier din partea Partidului Național Liberal. Ieri s-a desfășurat la Casa de Cultura sedinta ordinara a lunii decembrie, iar pe ordinea de zi s-a aflat si cel mai "palpitant" proiect, alegerea viceprimarului comunei Apahida.

Desi pretendenti la aceasta functie au fost mulți consilieri locali, din partea tuturor partidelor, ieri au candidat doar doua doamne, Maria Rodila din partea USRPlus si Cristina Belce din partea liberalilor. PSD-ul cel de-al doilea partid din Consiliu, dupa numarul de mandate, nu si-a desemnat nici un candidat. Alegerea viceprimarului s-a facut conform textului consitutional prin vot secret, iar rezultatul a indicat un castigator clar, scorul fiind de 14 la 3 in favoarea Cristinei Belce, care cel mai probabil a obtinut voturile Pnl, Psd si Pmp. Maria Rodila a pierdut, fiind votata doar de membrii USRPlus.

Interesant este ca postul de viceprimar are lipici la liberali, in ultimii 9 anii, Apahida avand nu mai putin de patru viceprimari PNL: Radu Păcurar, Călin Păcurar, Tudor Oros, iar acum Cristina Belce, lucru care arată cu primarul Grigore Fati nu are nicio problemă sa colaboreze cu adversarii politici, in gestionarea problemelor administrative ale comunei.

Belce Cristina
42 ani, casatorita, doi copii, Apahida

Asistent medical principal cu experienta de 22 ani la Spitalul Clujana. Presedinte al Organizatiei Femeilor Liberale Apahida

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: