Alegerile în PNL Apahida au fost amânate

| Scris de apahida.ro | 2021-07-10 | POLITIC | |

Filiala locală a Partidului Național Liberal așteaptă de mai bine de un an de zile organizarea alegerilor interne pentru desemnarea membrilor în biroul politic local. Anul trecut, an în care au avut alegerile locale, filiala județeană a PNL a dizolvat ”peste noapte” biroul politic local condus atunci de Călin Păcurar și au desemnat drept candidat la funcția de primar al comunei Apahida pe doamna Ligia Pop, la vremea respectivă consilier județean. 

Ligia Pop a fost la câteva voturi de o victorie în fața lui Grigore Fati, însă după numărarea tuturor buletinelor de vot actualul primar a reușit să-și păstreze funcția cu o diferență mică, sub 30 de voturi. 

Ratarea principalului obiectiv, obținerea postului de primar, dar și incapabilitatea de a forma o coaliție cu USR-ul a făcut ca PNL-ul să o desemneze pentru funcția de viceprimar pe Cristina Belce, o candidatură validată de votul PNL și PSD. 

În interiorul PNL Apahida apele sunt tulburi, nimeni nu știe cine ar trebui să conducă noul biroul politic local, tocmai din această cauză, chiar dacă în această săptămână ar fi trebuit să se desfășoare alegeri s-a decis, conform surselor noastre, să fie amânate pentru luna septembrie. 

Se vehiculează trei posibile candidaturi la funcția de președinte Ligia Pop, Cristina Belce și Simion Florian. 

Rămâne de văzut dacă PNL-ul a învățat din alegerile de anul trecut și se va axa pe construcția unei echipe din timp, nu pe ultima sută de metrii. Altfel adversarii politici atât PSD-ul, dar și USRPLUS vor avea de câștigat. 

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: