Apahidenii chestionați cu privire la intenția de vot la alegerile locale

| Scris de apahida.ro | 2019-10-04 | POLITIC | |

Aproximativ zece tineri au împânzit azi străzile din Apahida chestionând localnicii cu privire la intențiile lor de vot la alegerile locale care vor avea loc anul viitor.

Deși momentan nu se cunosc candidații la funcția de primar, este de așteptat ca actualul primar Grigore Fati să-și dorească un al treilea mandat la conducerea comunei. Încă nu se știe dacă Grigore Fati va candida din partea aceluiași partid, PSD , sau va trece la alt partid. Chiar dacă în urma cu ceva timp nega cu vehemență posibilitatea de a pleca din PSD, Grigore Fati ar putea urma exemplu altor lideri sociali democrați care au părăsit barca PSD migrând spre partidului lui Victor Ponta. Surpriza ar putea fi plecarea lui Grigore Fati spre tabăra liberală. Pare un lucru imposibil de realizat, dar conform surselor noastre, există interes din partea liberalilor clujeni în acest sens. 

Revenind la alți posibili candidați, încă nu se știe cu certititudine care va fi candidatul PNL la funcția de primar, nici cel al USR. 

În sondajul realizat azi apahidenii au avut de ales între următorii candidati:

  1. Grigore Fati
  2. Ligia Pop
  3. Calin Păcurar 
  4. Ilinca Crăciunaș 
  5. Viorel Nacu 
  6. Oros Radu !!! 

Surprinzător de pe lista posibililor candidați lipsesc Radu Păcurar și Tudor Oros doi dintre liberalii despre care se știe că și-ar dori să fie candidați PNL la funcția de primar, care sunt în prezent consilieri locali și care au experiență politică.

Apahidenii au mai fost chestionați și cu privire la cele mai urgente trei probleme ale comunei, dar si cu privire la cea mai utila/cea mai proasta investie realizata in actualul mandat al primarului Grigore Fati.

Respondentii au pusi sa noteze prestatia primarului Grigore Fati si al viceprimarului Ilinca Craciunas cu note intre 1-5. 

Realizatorii chestionarului au fost curiosi si cu privire la ce partid ar vota apahidenii daca maine ar fi alegeri anticipate. 

Este posibil ca sondajul realizat azi să fi fost comandat de unul din cele două partide, PSD sau PNL, pentru verifica șansele pe care le au potențialii candidați. 

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: