Surpriză?! Care e prezidențiabilul care a adunat cele mai multe semnături de susținere la Apahida

| Scris de apahida.ro | 2019-09-30 | POLITIC | |

România se pregătește de alegerile prezidențiale ce vor avea loc în luna noiembrie, în cursa electorală au intrat 12 candidați Klaus Iohannis, Theodor Paleologu, Dan Barna, Kelemen Hunor și Viorica Dăncilă, Cătălin Ivan, Ninel Peia, Sebastian Popescu, John-Ion Banu, Mircea Diaconu, Bogdan Stanoevici, Ramona Bruynseels, Viorel Cataramă și Alexandru Cumpănașu.

Sondajele îl dau ca favorit pe actualul președinte Klaus Iohannis, în timp ce pentru intrarea în turul doi se pare că există o luptă directă între Viorica Dancilă, președintele PSD și premierul în exercițiu și Dan Barna președintele USR. 

La nivel local membrii celor trei partide aflate în topul preferințelor Românilor PNL, PSD și USR au avut de strâns semnături de susținere pentru candidații partidelor la funcția supremă în stat. Surprinzător sau nu, pentru candidata PSD, Viorica Dancilă s-au adunat cele mai multe semnături, peste 400. PNLiștii din Apahida au strâns aproximativ 300 de semnături pentru Klaus Iohannis, iar USR aproximativ 100, conform informațiilor noastre. 

Momentan nu avem informații cu privire la numărul semnăturilor strânse, la nivel local, pentru ceilalți candidați la funcția de președinte al României

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: