Vor fi cinci candidați pentru funcția de Primar al Comunei Apahida

| Scris de apahida.ro | 2024-05-03 | POLITIC | |

Mai sunt doar câteva zile până la începerea campaniei electorale oficiale pentru alegerile locale din 9 iunie. La funcția de Primar al comunei Apahida și-au depus candidatura cinci persoane printre care și două doamne. Dintre cei cinci candidați patru sunt susținuți de un partid politic, un singur candidat candidează din postura de independent. Cel mai tânăr candidat are 31 de ani, iar cel mai în vârstă tocmai a împlinit 68 de ani. În continuare vă vom oferi câteva informații despre fiecare candidat. 

 

Grigore Fati (68 ani) este primarul comunei Apahida din 2012 și candidează pentru cel de-al patrulea mandat din partea partidului Social Democrat. Este căsătorit are un copil și are studii superioare în domeniu militar.

Experiență în administratia publică: trei mandate de primar (2012-2024), un mandat de viceprimar (2008-2012). (citește ultimul interviu acordat pentru apahida.ro)

Slogan de campanie: Experiența face diferența

 

Cristina Belce (45 ani) este viceprimarul comunei Apahida și candidează pentru prima dată la funcția de primar din partea Partidului Național Liberal. Este căsătorită și are doi copii și are studii superioare finalizate. 

Experiență în administratia publică: viceprimar (2020-2024). (citește ultimul interviu acordat pentru apahida.ro)

Slogan de campanie: Construim Apahida

 

Paul Cserei (31 ani) este candidatul Alianței Dreapta Unită la funcția de Primar al comunei, fiind la prima candidatură. Paul Cserei este căsătorit și are doi copii, având studii superioare de licență în Drept. 

Nu are experiență în administrația publică locală fiind la prima candidatură, însă viața de zi cu zi este antreprenor având o companie de resurse umane.  (citește ultimul interviu acordat pentru apahida.ro)

Slogan de campanie: Alege Apahida Modernă

 

Ilinca Crăciunaș (48 ani) este singurul candidat independent la funcția de Primar al comunei Apahida. Este căsătorită și are doi băieți. Ilinca Crăciunaș este licențiată în Administrație Publică urmând cursurile FSPAC ale Universității Babes-Bolyai. 

Experiență în administratia publică: viceprimar (2016-2020) , consilier local (2020-2024). (citește ultimul interviu acordat pentru apahida.ro)

Slogan de campanie: Se poate MULT mai bine

 

Radu Păcurar (62 ani) este candidatul Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) fiind la prima candidatură pentru funcția de primar. Radu Păcurar este căsătorit și are doi copii. Are studii superioare pe ramură sportivă și conduce clubul de fotbal ”Progresul” Sânnicoara. Nu are experiență în administrația publică locală, însă în viața de zi cu zi pe lângă clubul sportiv mai conduce o mică afacere în domeniul alimentației publice.

Slogan de campanie: Împreună vom învinge

 

În următoarea perioadă pe site-ul nostru veți putea citi cele mai importante informații despre candidați, care sunt echipele cu care pornesc la drum, ce proiecte au în programul electoral, dar și alte informații importante despre competiția electorală.

 

 

 

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: