Ce le transmite primarul Grigore Fati adversarilor politici

| Scris de www.apahida.ro | 2016-06-06 | POLITIC | |

Ce părere aveți despre rezultatele alegerile locale?

În primul rând vreau să mulțumesc tuturor celor care au participat la vot indiferent de opțiunile lor și apreciez faptul că electoratul din Apahida a înţeles că o campanie electorală civilizată poate da rezultate mai bune decât o campanie murdară și este pentru a doua oară când în Apahida am demonstrat acest lucru după campania de la locale din 2012. 

În ce privește rezultatul alegerilor este pe măsura așteptărilor mele la alegerea Primarului și la Consiliu local și ceva sub așteptările mele și ale colegilor mei la Consiliul județean. 

Sper  că s-a înțeles destul de bine de către colegii din opoziție că administrarea comunei presupune lăsarea orgoliilor la o parte  și să gândim pozitiv pentru binele acesteia. 

După ceremonia de învestire  voi discuta cu toți consilierii reluarea în dezbatere a unor proiecte respinse anterior și sper ca de această dată să și voteze toți în interesul comunității. 

Cum va arată structura noului Consiliu Local? 

După primele calcule în Consiliu local vor intra 10 consilieri de la PSD și 7 de la PNL. Fiind un Consiliu bicolor rămâne de văzut dacă va funcționa mai bine decât unul în care mai erau posibilități de a realiza diverse alianțe. 

Având în vedere că aveți majoritatea în Consiliu local pe cine v-ați gândit să nominalizați pentru postul de viceprimar? 

Eu am mai multe variante, dar toate vor fi analizate în două-trei zile maxim în biroul organizației unde se va și decide persoana care va fi propusă pentru această importantă funcție. 

Doriți să le transmiteți un mesaj adversarilor politici ?

Doresc să mulțumesc tuturor competitorilor care au avut un comportament decent în lupta electorală, să consider că ceilalți au înţeles mesajul transmis la începutul interviului şi să îi asigur că îi aştept la colaborare în viitorul Consiliu local pentru binele comunei. 

 

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: