Grigore Fati a transmis un mesaj alegătorilor după pierderea alegerilor

| Scris de apahida.ro | 2024-06-11 | POLITIC | |

Primarul comunei Apahida Grigore Fati a pierdut alegerile desfasurate duminica la o diferenta de 371 de voturi. Diferența s-a făcut în special în satele  Apahida și Dezmir. Câștigătoarea alegerilor a fost Cristina Belce actualul viceprimar, consilierul liberal pe care l-a ales pentru funcția de viceprimar însuși Grigore Fati și care a fost votat de social democrați și de liberali în 2020. Primarul Fati s-a înșelat cu în privința potențialului electoral al doamnei Belce, lucru demonstrat de victoria evidentă înregistrată dumincă.

După 12 ani la cârma comunei Apahida,Grigore Fati va lua o pauză, în care se poate ocupa mai mult de atribuțiile familiale și evident poate rămâne în zona politică, fiind în continuare președintele PSD Apahida. Deși locul 7 ocupat pe listele PSD nu-i permit actualului primar să devină consilier local, nu este exclusă nici varianta ca persoanele de pe pozițiile superioare să demisioneze și să-i permită accesul la masa consilierilor locali, dacă el își va dori acest lucru.

Dezamăgirea edilului comunei a fost evidentă în seara alegerilor, dar și a doua zi. Însă, cel puțin în ultimul mandat realizările au fost puține, iar apahidenii au taxat acest lucru printr-un vot masiv pentru schimbare. 

Ieri primarul comunei a postat pe pagina sa de socializare un mesaj în care le mulțumește apahidenilor care au votat PSD pentru vot, dar a evitat sa o felicite pe castigatoarea alegerilor pentru rezultat.  

Mulțumesc tuturor celor care au votat cu mine și cu echipa pe care am propus-o pentru Consiliul local Apahida.

Nu este rezultatul pe care ni l-am dorit, dar respectăm voința cetățenilor și îl acceptăm cu fruntea sus.

Vă mulțumim!

Social democrații s-au întâlnit aseară pentru a discuta despre motivele pentru care s-au pierdut alegerilor și  au dat un mesaj de unitate la finalul intalnirii, fotografiindu-se impreuna ca echipă.

”Cea mai frumoasă echipă!( o parte din ea, suntem mult mai mulți)”  - a fost mesajul postat de viitorul consilier local PSD Ioana Suciu pe o pagină de socializare.

Grigore Fati va rămâne în funcție până la finalul mandatului și până la depunerea jurământului de către primarul ales Cristina Belce, care va avea loc undeva în toamnă. 

Foto: Facebook - Ioana Suciu

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: