Împreună alegem viitorul!

| Scris de PSD Cluj | 2020-12-02 | POLITIC | |

       Domnule primar Grigore Fati se apropie alegeri parlamentare, de ce credeţi că sunt importante aceste alegeri?

         Alegerile parlamentare sunt foarte importante, aș spune chiar că sunt cele mai reprezentative alegeri din România, parlamentul fiind organul reprezentativ al poporului român, cel care are puterea de decizie pentru următorii 4 ani. Dat fiind contextul pandemic, în opinia mea, aceste alegeri ar fi trebuit amânate, deoarece nu putem preconiza evoluția cazurilor în următoarea perioadă. Cu toate acestea, fiind deja stabilită data alegerilor, cu siguranță  vom lua mai multe măsuri de siguranță, la fel cum am făcut și în cadrul alegerilor locale, pentru protecția cetățenilor, pentru ca aceștia să-și poată exercita și în acest context dreptul de vot.

      Cum credeți că ar trebui să voteze apahidenii la aceste alegeri? 

       Să voteze cu gândul la siguranța unui trai mai bun, la oamenii capabili să facă fapte bune pentru români, cu gândul la viitor, la un for legislativ populat de persoane competente ce își doresc bunăstarea cetățenilor. 

       Dacă ne vom uita pe lista PSD pentru alegerile parlamentare, vom găsi pe primele poziții personalități marcante, și aș dori să-l menționez pe domnul profesor Vasile Dâncu Președintele Consiliului Național al PSD, fost ministru și vicepremier, o persoană bine cunoscută în sfera politică. Sunt convins că domnia sa va fi la finalul procesului electoral senator de Cluj și că proiectele înaintate de acesta vor fi în favoarea cetățenilor și pentru binele județului, deci implicit și pentru binele comunei Apahida.

       Pe prima poziție pentru Camera Deputaților îl avem pe domnul profesor doctor Patriciu Achimaș Cadariu, director medical la Institutul Oncologic  ”Prof.Dr. Ion Chiricuță” Cluj-Napoca. Acesta are o bogată activitate profesională, didactică și de cercetare, este o personalitate cu un puternic impact în lumea medicală clujeană care cu siguranță va avea un rol important în aducerea sistemului medical românesc pe un făgaș normal, valorificându-și astfel și experiența de fost Ministru al Sănătății.

       Bineînțeles putem enumera și alți candidați de valoare ce se regăsesc pe liste, precum Președintele Organizației Județene PSD Cluj și fost senator, domnul Alexandru Cordoș, Răzvan Ciortea care este inginer și antreprenor, Claudia Anastase un om cu o experiență profesională și politică bogată.

    Anul acesta, formula pe care o propune PSD Cluj pentru alegerile parlamentare este formată dintr-o echipă de oameni cu experiență, tineri cu perspective și planuri mari pentru cetățenii României. Sunt convins că aceștia ne vor reprezenta cu mândrie și ne vor aduce cinste, atât nouă cât și tuturor cetățenilor. 

De ce  PSD și nu alte formațiuni politice?

       În primul rând pentru că PSD a guvernat întotdeauna pentru oameni, a reușit să asigure creșterea salariilor, a pensiilor, sprijinirea agriculturii și 

în continuare dorește și știe să facă acest lucru. De asemenea, în perioada de guvernare a PSD-ului am avut în țară creșteri economice substanțiale și cu toate acestea Guvernul a reușit respecte și deficitul bugetar asumat.

         Aș vrea de asemenea să le reamintesc apahidenilor de cele mai mari investiții, lucrări pe domeniul public care au fost făcute în timpul guvernărilor PSD și cu primar PSD: introducerea gazului, realizarea canalizării din Sânnicoara până la stația de epurare, de-a lungul șoselei, introducerea canalizării în Sânnicoara și Dezmir, obținerea finanțării pentru canalizarea în localitatea Pata, extinderi de rețele electrice în Câmpenești și altele de o mai mică importanță.

       Programul de guvernare PSD pentru mandatul 2021-2024 are soluții pentru problemele principale cu care ne confruntăm astăzi: sănătatea, economia, educația, agricultura, locurile de muncă și sunt convins că atunci când social-democrații vor ajunge la guvernare situația actuală de la noi din țară se va îmbunății considerabil.

       Votul din 6 decembrie e mai important decât oricând. A devenit evident că de cine va conduce țara va depinde, la modul propriu, viața fiecărui român. Nu mai putem pluti în haos. Eu țin enorm la viața oamenilor al căror primar sunt, așa că îi chem pe toți apahidenii lângă mine să votăm înțelept pentru șansa noastră la viață și la viitor.

PRODUS DE: Rimbo Media SRL, la comanda PSD, Organizația Județeană Cluj. Cod Mandatar Financiar: 11200020

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: