Liberalii din Apahida si-au facut organizatie de tineret

| Scris de apahida.ro | 2022-03-23 | POLITIC | |

Nu au mai câștigat alegerile în Apahida din 2008, dar asta nu îi determină pe liberali să renunțe, dimpotrivă își construiesc viitorul punând din nou bazele unei organizații de tineret. Presedintele acesteia este Gabriel Mates.

Începând de astăzi, Apahida are organizație de tineri liberali. Felicitări Gabriel Mateș pentru funcția de președinte TNL Apahida! Felicitări tinerilor care s-au alăturat organizației. Am încredere în voi că veți deveni vocea tinerilor din comuna noastră.
Mulțumim Maria Forna, Giorgiana Kaczka și Cristian Ciuta pentru susținere. Experiența voastră aduce plus valoare și servește drept exemplu pentru tinerii Apahideni.
Consilierii locali PNL vor fi alaturi de TNL și am convingerea că împreună vom construi o comunitate liberală puternică. 


- a fost mesajul postat de viceprimarul comunei Apahida - Cristina BELCE

De-al lungul anilor tinerii au venit și au plecat de la Partidul Liberal, nu li s-a acordat prea multe șanse de a promova în partid, iar lucrul acesta i-a făcut pe mulți să renunțe la politică și să-și ocupe timpul cu alte lucruri mai interesante. Cea mai bună dovadă că lucrurile n-au funcționat cum trebuie este componența PNL din Consiliu local, niciunul dintre consilierii liberali asaziși ”tinerii” nu au trecut pe la TNL. 

Cea mai longevivă și mai numeroasă organizație de tineret a liberalilor a fost condusă de fostul viceprimar Tudor Oros, care la vreme respectivă (2013-2018) a reușit să închege un grup puternic format din zeci de simpatizanți (70-80) tineri, care aveau întâlniri frecvente și participau la diverse activități desfășurate la nivel local. 

Așadar TNL Apahida se relansează iar noul președinte are sarcina de a forma din nou o organizație de tineret solidă care să fidelizeze electoratul tânăr, preponderent de dreapta.

 

 

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: