PRO România, start-up-ul politic de centru-stângă a ajuns la Apahida

| Scris de apahida.ro | 2020-06-27 | POLITIC | |

Un proiect politic nou, de centru-stânga, cu rădăcini în zona social-democraților europeni, cu vederi liberale în economie și în zona drepturilor democratice fundamentale, PRO România își propune să-i reprezinte pe toți cei care cred în România și potențialul acestei țări.

La nivelul județului Cluj, PRO România va participa la alegerile din această toamnă cu o garnitură de candidați cu experiență politică și managerială, dar și cu profesioniști în diverse domenii, urmărind să implementeze un amplu program de dezvoltare a județului structurat pe mai multe domenii, de la energii verzi și până la parcuri științifice și tehnologice. Marele său atu în lupta cu competiția este faptul că funcționează ca un start-up politic, într-o permanentă adaptare la tot ce ține de progresul tehnologic, de educație, demografie și cultură, având o echipă cu idei inovatoare, capabilă să genereze o dezvoltare stabilă, predictibilă și fără sincope a societății românești.

”Avem în echipa noastră candidați care își doresc dezvoltare durabilă în comunitățile lor, care au viziune și bune calități manageriale, fiind orientați spre performanță și capabili să o producă. La acest capitol se va vedea diferența dintre noi și competitori: noi avem în echipă profesioniști care fac politici publice pentru oamenii care ne votează, în timp ce alții fac politică pentru grupurile de interese care-i susțin din culise”, declară Remus Lăpușan, lider PRO România Cluj.

Câteva dintre proiectele pe care PRO România Cluj le are în vedere pentru zona metropolitană din care face parte și Apahida, ar fi: un proiect de guvernanță participativă locală, crearea unui inel verde în jurul Clujului, prin noi împăduriri și protejarea pădurilor existente, implementarea unor programe județene pentru corelarea educaţiei şi învăţării pe tot parcursul vieţii cu piaţa muncii şi asigurarea de oportunităţi sporite pentru viitor, dar și promovarea brandurilor locale și a zestrei identitare clujene pe piețele externe sau stimularea sectorului zootehnic și a agriculturii BIO, extinderea Aeroportului Cluj-Napoca și finalizarea centurii metropolitane a județului.

Remus Lăpușan, lider PRO România Cluj, mai punctează: ”De peste 20 de ani fac politică și administrație pentru Cluj și clujeni. Iar acum, pe baza experienței și viziunii câștigate, pot să dezvolt o strategie de dezvoltare durabilă la nivelul județului Cluj, să susțin și să implementez proiecte care vor aduce o contribuție esențială la creșterea calității vieții clujenilor.

În legătură cu candidații pentru Apahida, PRO România păstrează deocamdată misterul, dar cu siguranță vom urma surprize plăcute."

Săptămâna trecută liderii PRO România Cluj s-au întâlnit la Apahida cu mai mulți simpatizanți și e de așteptat ca în următoarea perioadă  să fie anunțat biroul politic local al PRO România filiala Apahida.

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: