Apahida are un nou viceprimar, liberalul Tudor Oros!

| Scris de apahida.ro | 2020-05-26 | POLITIC | |

Apahida a rămas fără viceprimar după ce Ilinca Crăciunaș a demisionat din funcție la începutul anului. Primarul comunei Apahida, Grigore Fati a delegat pentru aceasta perioadă atribuțiile unor functionari ai primăriei, însă azi consilierii locali au ales un nou viceprimar în persoana liberalului Tudor Oros. 

Tudor Daniel Oros, în vârstă de 43 de ani este un cunoscut om de afaceri local, cu activități în domenii precum comert, imobiliare, rent-a-car și transporturi. A intrat în politică în 2012  când s-a înscris în Partidul Național Liberal. 

În 2016 a obținut primul mandat de consilier local și a fost singurul care a avut curajul de a candidat la șefia partidului împotriva fostului candidat la primărie Călin Păcurar. 

La ședința de consiliu de azi a fost votat cu votul majorității, 12 dintre consilierii prezenți alegându-l să ocupe această poziție până la viitoarele alegeri locale.

Începând de mâine el va prelua atribuțiile avute de Ilinca Crăciunaș în perioada când activa ca viceprimar al comunei și va trebui să colaboreze bine cu primarul comunei Grigore Fati. 

 

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: