VIDEO: Lord of the Dance la Cluj! Spectacol fascinant care a ridicat publicul în picioare

| Scris de Sorin Bodocean | 2018-04-16 | REGIONAL | |

Celebrul show produs de Michael Flatley, a revenit pe scena Sălii Polivalente din Cluj - Napoca, cu o producție inovatoare, adaptată noilor tehnologii. De la efecte speciale, la roboți dansatori, acrobați de talie mondială, proiecții 3D și muzică live, publicul prezent la show-ul Lord of the Dance – Dangerous Games s-a bucurat de o spectaculoasă punere în scenă a unei bine – cunoscute capodopere. 

Spectacolul Lord of the Dance – Dangerous Games a prezentat într-un mix surprinzător de muzică și dans, lupta dintre bine și rău, îmbinând armonios contemporanul cu tradiționalul. Coregraful și regizorul proiectului este Michael Flatley, în timp ce Gerard Fahy s-a ocupat de producția muzicală. 

Show-ul Lord of the Dance – Dangerous Games de la Cluj-Napoca, a fost organizat de Up Event și a făcut parte din Turneul Mondial - Lord of the Dance 2018, acesta având reprezentații de succes în întreaga lume , în țări precum: Germania, Canada, Irlanda, Marea Britanie etc. În România show-ul a fost prezent anul acesta atât în București, cât și în Timișoara.

Chiar dacă a fost a doua reprezentare a spectacolului Dangerous Games în fața publicului clujean, atmosfera a fost la fel de prietenoasă, iar spectacolul oferit s-a dovedit la fel de captivant și de antrenant. Complexitatea show-ului te face să dorești să-l revezi de ”n” ori, întrucât tot timpul găsești elemente noi care îți vor acapara atenția și admirația în același timp. 

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: