Una dintre cele mai importante strazi din Apahida va avea pista de biciclete

| Scris de apahida.ro | 2023-01-19 | SOCIAL | |

Una dintre cele mai lungi strazi din Apahida, care leaga comuna noastra de Jucu a fost prevazuta pentru modernizare intr-un proiect ce prevede si o pista de biciclete intre cele doua comune vecine, fiind aprobata finantarea prin programul programul PNRR, anunta Primaria comunei Apahida. 

Pe langa pista de biciclete prevazuta cu doua sensuri cu cate o banda de 1,5m/sens si un culoar de protectie de 0.5m, sunt prevazute trotuare pe ambele parti ale drumului.

Strada Tudor Vladimirescu este o strada din ce in ce mai circulata, fiind o alternativa asfaltata pentru ruta DN1C Jucu-Apahida, pe care soferii nu ezita sa o foloseasca de fiecare data cand un eveniment rutier sau lucrari la carosabil blocheaza partial sau total traficul pe varianta clasica de legatura dintre Gherla si Cluj. 

Primaria a omis sa anunte si in ce stadiu se afla proiectul, daca s-au facut studiile de fezabilitate sau daca au avut loc licitatii pentru proiectare/executie. Prin urmare inca nu se stie cand anume strada Tudor Vladimirescu va fi modernizata, important este ca s-au gasit bani pentru finantare. 

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: