A sosit rasplata pentru cei din Pata

| Scris de Sorin Bodocean | 2022-07-25 | SOCIAL | |

Dupa cativa ani de pandemie in care organizarea unor serbari campenesti a fost imposibila din cauza restrictiilor, Primaria Apahida a organizat ieri in localitatea Pata sarbatoarea Fiii Satului Pata.

Grigore Fati nu a uitat de cei care i-au oferit un nou mandat de primar si cu primul prilej le a organizat o sarbatoare traditionala cu muzica populara, mici si bere din plin. Reamintim ca acum doi ani voturile locuitorilor din Pata au inclinat decisiv balanta in favoarea lui Grigore Fati, care a pierdut duelul cu liberalii in toate localitatile cu exceptia satului Pata. 

La eveniment au fost invitati tineri interpreti de muzica populara precum
Andrada Maris, Adrian Buza, Giulia Goia, Adriana Morocid, Delia Toderici, Sorina Lapuste, Marian Dascal, Razvan Colcer, dar si colegul de partid din PSD Sergiu Sotelecan si cantaretul de casa Marius Ciprian Pop.

Oamenii s-au bucurat de eveniment desi preturile berii si micilor au fost cam piperate dupa cu au declarat multi dintre cei prezenti.

Fiii Satului Pata este doar inceputul petrecerilor de gen din comuna, urmeaza dupa o pauza de cativa ani, cel mai asteptat eveniment local,  Zilele comunei Apahida care va avea loc in luna august.

sursa foto:Primaria Apahida

 

 

 

 

 

Fotografii atașate acestui articol:

Comentarii și păreri: